Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi1982

POMYSLY NA ZABAWY Z DZIDZIA W BRZUCHU

Polecane posty

CZESC DZIEWCZYNY!!! JESTEM W 24 TYGODNIU CIAZY, JUZ WIEM ZE SPODZIEWAM SIE SYNKA. CZASAMI PUSZCZAM MU KOLYSANKE I NASLUCHUJE CO WTEDY ROBI. MOJ MAZ NATOMIAST PUKA W BRZUSZEK I CZEKA, AZ MU DZIDZIA ODPOWIE. A JAK WY ZACZEPIACIE SWOJE MALENSTWA I MOZE MACIE JAKIES POMYSLY NA ZABAWY Z NIMI.

Meggi, a ja Ci gratuluję. Super, że już teraz nawiązujesz kontakt z Twoim dzieciatkiem :-)

Gość listopad sropad
najlepszy topik jaki wyczytalam dzis :D:D:D

:D:D:D brzmi to przekomicznie ale tak powaznie to ja z Mania tez sie czasem \"bawilam\" Lezalam sobie i \"pukalam\" w brzuch a ona wtedy sie poruszala :) Fajne to bylo :D:D Pozdrawiam 🌼

Warto dziecku Mozarta tez puszczac i czytac na glos bajki ja masowalam caly brzuch i od czasu do czasu stukalam a synek odpokiwal :) jak rozmawialam z mezem przez telefon MAx szalal w brzuchu podobnie jak mowil do brzusia maly wierzgal nogami no i lapalam go za raczki lub nozki a jak wystawil cos co glowke przypominalo (mogla byc tez pupa) glaskalam Do osob ktore negatywnie komentuja podszkolcie sie na necie a dowiecie sie ze wiez z dzieckiem buduje sie od pierwszych m-cy

a ja sobie puszczałam karuzele z fisher price i sazypialam przy tych melodyjkach. A teraz mani zeby zasnela musze zawsze nakrecic jakas pozytywke wiec chyba cos w tym jest :)

Gość kulki gejszy
Włóżcie kulki gejszy, niech sobie w piłkę pogra

Ja przez całą ciążę słuchałam Pink i to dosyć głośno i synek ją lubi, jak słyszy to się cieszy :D Ale żeby jakoś specjalnie się bawić.. niby jak? Ja nie byłam taka pomysłowa :D

bo ja mysle ze o tych zabawach nie mysli sie specjalnie one sa takie naturalne. Polozenie reki na brzuszku kiedy dziecko sie rusza albo poglaskanie dziecka kiedy cos \"wypina\" :) to taki zupelnie naturalny odruch a nie jakas specjalnie wymyslna zabawa :)

ale wiecie - wyścig szczurów zaczyna sie corz wczesniej pewnie dlatego nalezy dziecko stymulowac w uczony sposób już podcza życia płodowego :p