Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japońskaróża

__Zburzył sie mój spokój___

Polecane posty

Gość japońskaróża

jestem z facetem 4,5 roku. Miesiąc temu sie zaręczyliśmy, planujemy ślub. Bardzo go kocham i on kocha mnie. Nigdy nie dawaliśmy sobie powodów do zazdrości. Zawsze byliśmy tylko my. W poniedzialek powiedział mi, że dostal smsa z nieznanego numeru. Pisała dziewczyna. Sens smsa był mniej więcej taki, że chciałaby, żeby coś między nimi było. Nie wiemy kto to, ale domyślamy się, że jest to pewna osoba, z ktorą współpracuje mój narzeczony. Widzi się z nią ok 2- 3 razy w tygoniu. On odpisał jej, że to już od dawna nie jest możliwe, bo ma mnie. Plakałam. Wierze mu, ze nie zrobi nic złego, ale wciąż myślę o tym, ze ona będzie chciala go zdobyć, ze będzie coś kombinować. Mój narzeczony zapewnia mnie, że nic złego się nie stanie, że kocha mnie i ja o tym wiem. Ale to zburzyło mój spokój. Myślę o tym ciąglę i płaczę. Jak dac sobie z tym spokój?

Gość japońskaróża
nikt mi nie odpisze :(

Smsa z nieznanego numeru dostał, a Wy się domyślacie kto kto??? Może w ogóle nie do Niego. Nieraz dostałam wiadomości nie do mnie adresowane, sama niejednokrotnie takie wysyłałam...

Gość japońskaróża
niby to możliwe, ale tego smsa dostał wracając własnie z firmy, w ktorej ona pracuje.

Gość japońskaróża
owszem, w takich chwilach ujawnia sie moja niska samoocena. Wynika to z tego, ze 7 lat temu, na początku naszej znajomości, to ja bardziej zabiegałam o to, żebyśmy byli parą. Udało mi się go do siebie przekonać i bardzo się pokochaliśmy, ale przez długi czas balam się, ze mogę go utracić. Potem się uspokoiłam, a teraz ten spokój został zburzony, choć wiem, ze nasz związek jest silny.

Gość japońskaróża
wiem o tym, ale to silniejsze ode mnie. Mój narzeczony tez mi mówi, że mam "nie wydziwiać" :), bo jesteśmy tylko my i nie uda jej się nic osiągnąć

Gość wiem samaaaaaaaaaaa
ale skoro dzisiaj wiesz o tym, zę masz niskie poczucie swojej wartosci to zanim wyjdziesz za mąz wzmocnij swoją moc. Nie wiem czy inny męzczyzna nie byłby lekiem! Nie mozna wiazać się będąc ciągle w pozycji proszącej!

Gość tak ona ma racje
musisz zdobyć doswiadczenie z innymi facetami

Gość japońskaróża
heh, żaden innny facet nie wchodzi w grę. Ona jest dorosłą osoba, nie nastolatką, więc koro coś takiego pisze, to znaczy, ze robi coś w tym kierunku. A wiedziała już wczesniej, ze on nie jest sam. Zresztą ona tez nie jest sama. Dobra, chyba mnie uspokoilyście