Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinciiaaaaaaaaaaa

testy ciazowe

Polecane posty

Czytalam ze te drozsze testy wykrywaja juz ciaze nawet po 6 dniach od zapoldnienia:) Czy to prawda?? Wiem ze najwiarygodniejszy bedzie jak wykonam go 3 tygodnie od zaplodnienia lub prawdopodobnej miesiaczce:) Czy robilyscie kiedys tesy szybciej niz 3 tygodnie i winik byl pozytywny??No i jaki rodzaj testu polecacie??Mi sie wydaje ze paskowy...

Gość jakaś ja
Robiłam, o ile się nie mylę, Pre-Test oraz QuickVue ok tygodnia po zapłodnieniu, na obu pojawił się bardzo delikatny, ale jednak, paseczek.Test wykonany był o poranku, pierwsze siku ;)

jakaś ja - tzn. ile po stosunku ?

Gość jakaś ja
to było parę dni przed spodziewaną miesiączką, dokładnie ile po stosunku nie pamiętam, dawno to było. Nie więcej niż 10 dni-tak mi się wydaje.

Gość heidi murkoff
Ja robiłam Pre-Test i QuickView na 3 dni (!!!) przed spodziewną miesiączką bo nam gumka pękła i obawiałam się, że zaszłam w ciążę. Też z porannego moczu bo wtedy jest największe stężenia hcg. I oba wyszły negatywnie więc się cieszyłam. Ale nadal miałam zawroty głowy i takie dziwne wybuchy gorąca. Zrobiałm więc ponownie test QuickView w dzien spodziewanej miesiączki i ku mojemu zdumieniu wyszedł pozytywnie. Tego samego dnia zrobiałam jeszcze Pre-Testo i Bobo-Test i wszytkie były pozytywne. Dziś syn ma 2 latka.

Gość jakaś ja
wszystko zależy od stężenia hcg. Odbierając wyniki badania krwi widziałam w tabelce, że u różnych kobiet te wartości moga się wachać.

no to chyba nie warto za szybko bo sie nie sprawdza

Hmmm wiec nikt wiecej??

Gość S_25
8 dni po stosunku .... test negatywny - i faktycznie nie byłam w ciąży.