Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mama

z perspektwy mam .....dla nie mam

Polecane posty

Gość jeszcze nie mama

:) w jakim wieku urodziłyście i patrząc z perspektywy co zrobiłybyście inaczej, wcześniej pożniej ,dlaczego? czy obawy z przed ciąży dziś wydają się śmieszne? pozdrawiam

urodziłam jak miałam 28 lat i teraz wiem,że kilka lat,może 3, za późno..........ale czasu nie cofnę

Gość 25 lat
I nic bym nie zmieniała to był dobry moment w moim zyciu nie za pózno i nie za wcześnie

Gość ja urodziłam mając 21 lat
i uważam że to dobry wiek. Ja czułam się ekonomicznie a przede wszystkim psychicznie gotowa na dziecko. Rozumiem twoje obawy, też ja miałam...

drugie dziecko miałabym znacznie wcześniej człowiek się boi wielu rzeczy, a potem się jakoś to wszystko samo układa :)

Gość 24 lata to nie za wczas
I wlasnie o to chodzi! Na mnie najechaly dziewczyny twierdzac ze wiek 24 lata to zbyt wczesnie na dziecko! Tak twierdza te mlode, ktore nie wyobrazaja sobie jeszcze macierzynstwa! A te stars´ze uwazaja ze wiek 24-25 lat jest idealny na dziecko:-) Ja tez tak uwazam:-)

Gość laboszku a czemu
nie chiałaśkarmićcórki piersią??? nie potępiam cię broń boże ale naprawdę mnie to dziwi...

Gość jeszcze nie mama
a dlaczego uważacie , że 27 28 to za póżno? sama mam prawie 25 i tak kombpinuje myślę, że może za rok, a może za 2 nie chciałabym napisać, że mogłam wcześniej....

Gość big_LOVE
ja tez mam 24 i z mezem planujemy dzidzie za rok poltora... :) (chociaz czasem zaplanowac nie mozna ;))

Gość jeszcze nie mama
moja szawgieka ma 30 slub planuje za 2 lata choć nic nie stoi na przeszkodzi by odbył się za rok teoretycznie palnuje dziecko pierwse w wieku 33, nie powinnam ale kiedy myśle o niej to mam wrażenie , że się spiesze.... moj brak ma 27 jego żona 26 i lanują dziieci za 2,3 lata :|

Gość uuuup
up

Ja moją córeczkę urodziłam dokładnie 2 dni po moich 22-gich urodzinach i jakbym miała coś zmienić to ... chciałabym ją urodzić wcześniej :) ... Myślałam że opieka nad akim dzieciątkiem jest trudna i wymaga bardzo wielu wyrzeczeń ale jestem miło rozczarowana macierzyństwem :) ... Wszystkie moje wcześniejsze obawy okazały się zbyteczne :) ... Jestem szczęśliwa :)

Gość jeszcze nie mama
:) miło się czyta prosimy o więcej

Gość uuuup
kobietki czemu uawzacie ze wiek 28 to za pozno?

Gość upupupupuup

Gość 23232323
ja urodze dziedzie w wieku 23 (w kwietniu 2008) maz bedzie mial wtedy 25 moze i wczesnie ale jest szansa ze w rozsadnym terminie dorobimy rodzenstwo i bedziemy mieli z glowy:)

ja mam 28 lat i urodziłam 3 miesiace temu. Dla mnie jest ok, tak zaplanowalm i udało sie wg planu. Wybrałam styl - studia, praca, slub, dziecko i dobrze mi z tym. Trudno pakowac wszystkich do jednego worka i mówić ze powinno sie urodzić dziecko mając 20 czy 22 lata. Ja nie żałuję swojego wyboru. Nie mialam też żadnych obaw jeśli chodziło o ciążę czy późniejsze macierzyństwo :) czasami może i myslę ze jak moje dziecko bedzie mialo dopiero 12 lat to ja juz 40 ale z drugiej strony lata beztroski były fajne wiec ja sie ciesze że pouzywałam sobie jeszcze nie będąc mamą bo teraz priorytety zmieniły sie przecież o 180 stopni i rodzina najwazniejsza :)

Gość Klupss
tak, na 100% jesteś w ciąży!!!

Po co robić test? NA PEWNO jest w ciąży! Normalnie, zamiast testu niech już kupuje łóżeczko dla dziecka i pieluszki :D

urodziłam w wieku 23 lat :) teraz mam 24 z hakiem a Jula prawie 1,5 roku ;) finansowo stoimy oki opieka nad dzieckiem mnie nie przerosła a raczej ja ją :P dumnie paraduje z moją córka za ręke i ciesza mnie komplementy ze wyglądamy jak siostry :) jednak nie chciałabym urodzic wczesniej ;) wtedy z mężem bawilismy się :) cieszylismy soba ...uczylismy się siebie ( bylismy ze soba na 3 lata przed decyjza o dziecku)