Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca Chodzik

Chce kupić chodzik jaki polecacie??

Polecane posty

Gość Chcąca Chodzik

ale nie drogi.... do 100zł macie jakiś link??? Dziecko ma 7 miesiecy i dzisiaj tak raczkowal ze uderzyl sie i nie moglam go uspokoic. Nie chcialam chodzika ale nie chce zeby byl ciągle poobijany,przynajmniej na 2 godzinki dziennie.

to nie lepiej fajny kojec zeby sie w nim uczyl chodzic? sa takie z poreczami do trzymania

Gość Chcąca Chodzik
kojec juz ma ale on nie chce w nim byc chce tylko raczkowac!!! albo chodzic za rączke :-( po dzisiejszym a to napewno nie ostatni raz jak sie uderzył postanowilam kupic chodzik.

Gość DESZCZOWA PIOSENKA
Nie kupuj chodzika !!!! Zapoznaj się z fachową literaturą lub porozmawiaj z fachowcem i zmienisz zdanie

hej!! ja właśnie bede zamawiać dla mojego szkrabka chodzik taki http://www.allegro.pl/item262377661_eurobaby_chodzik_4kolory_7melod_wysylk_15zl_kurier.html nie drogi i fajny bo to przeciez na pare miesiecy :-) mój mały to raczkuje tak szybko że tzreba miec wszedzie oczy :-) ja mysle ze w chodziku bedzie bezpieczny ale nie dlugo bo z godzine,dwie dziennie :-)

Boze jak wam zazdroszcze- wasze maluchy juz zaczynaja chodzic a Mania nawet nie siedzi :(:( Znów mam czarne wizje i sie boje :(

MaMani Ty sie jei przejmuj bo każde dziecko inaczej wszystko zaczyna :-) Mój synek raczkuje po cały pokoju dopiero od dwóch dni,wstaje podpierając sie czegoś no i stawia kroczki trzymając sie za moje rece ale wyobraz sobie że nie chce siedzieć!!!! jak go siadam bo chce zobaczyć czy bedzie sam siedzial to leci na boki albo przestwia sie do raczkowania. Zobaczysz że za pare dni Maniulka zrobi Ci niespodzianke. Ja też sie nie spodziewalam a już smyk z dnia na dzień zaczął-tak poprostu. :-)

Gość Chcąca Chodzik
natka super chyba go zamowie!!!

Gość Ale to już było
Teraz już się nie stosuje takich gabarytów. Takie rzeczy używało się za komuny, chociaż ja tego nie kupiłam.