Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atomoweczkaaa222

Okres a ciaza

Polecane posty

Gość atomoweczkaaa222

Mam pytanie...kochalam sie z chlopakiem podczas okresu ( 3 dzien) bez zadnego zabezpieczenia i od doszedl we mnie...czy jest duze prawdopodobienstwo abym zaszla w ciaze? tzn wiem ze podczas okresu sa dni nieplodne ale boje sie ze jednak ryzyko male moze byc.Co o tym myslicie??

Gość lulaa
ryzyko choc niewielkie to jest. plemniki moga przezyć w kobiecie do paru dni

Gość lulaa
jesli jego sperma nie dostała sie do Twojej pochwy to nie ma szansy zebys była w ciązy, moze i jestem młoda i współżyje, ale mam pojęcie o takich sprawach jak ciąża i antykoncepcja Tobie radze nieco poczytać przed 'zabawa w seks'

Gość atomoweczkaaa222
jego sperma dostala sie do mnie..napisalam ze doszedl we mnie, gdyby nie doszedl we mnie to bym wogole nie zaczynala tego tematu..dlatego sie obawiam ze moze byc jakies ryzyko??

Gość atomoweczkaaa222
pomozcie prosze...niech sie ktos jeszcze wypowie na ten temat??

Gość mrikia
moja ginekolozka twierdzi ze tak, ze mozna wpasc nawet w 1 dniu okresu wszystko zalezy od zywotnosci plemnikow ich ilosci i dlugsci okresu wiec smialo moglas wpasc, lepiej przestan lub ogranicz palenie na wszelki wypadek

Gość katarynka20
mysle ze nie masz sie o co martwic, w ciaze tez nie zachodzi sie ot tak "hop siup", sama widzisz ile kobiet stara sie w nia zajsc,a Ty na dodatek mialas okres, tez nie raz braszakowalam ze swoim chlopakiem w trakcie okresu, rowniez w trakcie dni plodnych i nieplodnych- rozniez bez zabazp i jakos nie chodze z brzuchem, nie namawiam do nie uzywania antykoncepcji,teraz biore tabletki bo jednak nie ma co sie stresowac pozniej i w razie wpadki wyrzucac wlasna glupote,pozdrawiam :)

Gość siorka pysio
mozesz byc w ciazy, teraz to sie podobno czesto zdaza przez chemie w zywnosci przede wszystkim i zaneczyszczenia serio w naszej budzie juz tezsie jednej kumpeli zdarzylo, wlasnie w 3 dzien okresu