Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalibra

zaczynam walkę z cerą-izotek,kto ze mną?

Polecane posty

Gość gość
Ja biore izotek od grudnia 2013r. Przez pierwsze 10tyg bralam dawke 40mg/doba. Potem stopniowo mialam zmniejszane: 30, 20, obecnie 10mg/dobe. Cere mam teraz cudowna, koncze wlasnie 6 miesiac stosowania leku. Cena, ok. 120zl, na poczatku przy duzych dawkach jest uciazliwa, opakowanie 60tabletek starczalo na miesiac, teraz na o wiele dluzej :) Jedyne co mnie martwi to to ze podniosl mi sie cholesterol do 228mg/dl i trojglicerydy do 230mg/dl.... waze 59kg przy wzroscie 165cm. chcialam troche schudnac lecz pomimo cwiczen i diety masa wcale nie idzie w dol.... i teraz tak mysle ze to chyba przez ten izotek. a tak sie chcialam wylachonic do lata :) trudno, schudne po zakonczeniu kuracji :) polecam Wam mimo wszytskko izotek bo naprawde czyni cuda! mam piekna cere i plecy :)

Gość gość
Witam. Jestem po 1,5 rocznej kuracji izotekiem. Szkoda że nikt nie moze zobaczyć co ten lek zrobił w moim przypadku. Po porodzie ( i jednoczesnie śmierci syna) moje hormony tak buzowały że dostałam mega trądziku różowatego. po prostu kosmos. Pół roku leczyłam się masciami i nic. Trafiłam do dermataologa dr maj w warszawie i przepisała mi izotek. uprzedzając jednocześnie że moze być gorzej. i było. dostałam mega wyprysku, poprostu byłam nie do poznania. Ale po miesiącu stosowania zaczęło mi wszystko znikać jak ręką odjął, z każdym dniem sama u siebie widziałam róznicę. Dziś mam piękną cerę, bo izotek nie tylko leczy ale i wygładza skórę. nadal stosuję niewielką dawkę dla uniknięcia nawrotów, ale tylko 10 mg/ dziennie. Słuchajcie: jak macie możliwość: Bierzcie IZOTEK bo nie ma nic lepszego. uwierzcie mi! Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Gdzie można wykonać badania potrzebne do kuracji i czy potrzebne jest skierowanie ?

Gość gość
Dziewczyny mam mega duzy problem z cerą . Nie wiem jak i gdzie się udać a badania które zapisał mi dermatolog. W przychodzi dowiedziałam się że nie można ich wykonać bez skierowania . Jak to jest ? Będę wdzięczna za jakieś informacje