Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztyneeek

Prosze o wypowiedz

Polecane posty

jak masz blisko gdzies sklep h&m to idz i zmiez i zobaczysz dokladnie warto --jesli chodzi o ta cene to czy ja wiem zobacz w sklepach czasem podobne taniej kupisz a i te widzisz tylko na zdjeciu

nie wiem czy tej firmy i za taka cene ale kolezanka kupila bardzo podobne jak byla w ciazy i byla baaaardzo zadowolona!przechodzila w nich pol ciay a nawet eraz po porodzie ,kiedy figura jeszcze nie wrocila do formy ,czasami zaklada.polecam

nowe z H&M mniej jak 120zł nie schodzą :( miałam kiedyś koszulkę ciążową z H&M - jedyna firma która dla kobiet w ciąży szyje naprawde seksi ubranka a nie typowe worki wg mnie warto

ja takie z h&m kupilam taniej bo promocja za 60---ale zgadzam sie z tym ze warto kupic,inne zeczy tez

Bardzo ładne spodnie. Kupiłam ostatnio podobne, też na allegro i super pasują. Ale jak sie boisz wysyłkoowo, to lepiej przymierzyć. Ja bym wzięła.

Gość Bursztyneeek
Dzieki dziewczyny, ja tych spodni nie widziałam na zywo, ale byłam kiedys z kolezanka w H&M i ona kupiła tam sobie spodnie ciazowe za 190 zl. Byly fajne fakt, ale normalne spodnie w tym sklepie byly tansze. Chyba sie przejade w najblizszych dniach do H&M.

Gość ja mam cos podobnego
tyle tylko, ze sztruksy - tez z h&m, tez z takim 'dodatkiem' na brzuch i jestem z nich super zadowolona - dobrze sie nosza, nie uciskaja, nie sa workowate. w ogole wiekszosc ciazowych rzeczy mam od nich, bo sa ladne kolorystycznie i nie wygladaja jak rzeczy dla babek po 50 (a w innych sklepach niestety tak...). dzinsow nie kupowalam, bo u mnie w pracy w dzinsach nie wolno, ale skoro sztruksy sa ok, to dzinsy pewnie tez :)