Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka25

polscy faceci w uk sa uwazani za creepy

Polecane posty

Gość lalka25

tak twierdza anglicy:Onormalnie wstyd mi,rozmawialam dzis ze znajomym z pracy i sie mmnie zapytal dlaczego tak jest,nie bardzo wiedzialam co powiedziec tak naprawde.. wiem,ze ten temat przewijal juz sie kilka razy,strasznie drazni mnie to i chcialam sie wypisac

Gość a co mnie UK
Angole niech sie lepiej martwia o swoje "piekne" kobiety.

Gość pfff no iiiii
wstydz sie za siebie i niech sie inni wstydza za siebie i luzik

Gość pfff no iiiii
i o siebie wiecie dlaczego wielu angoli wyglada na niedorozwinietych ???? dlaczego wieeeelu z nich jest opoznionych w rozwoju ? Bo w XIX wieku dozwolone byly kontakty seksualne pomiedzy rodzenstwem :O Angole to idioci , moj znajomy zapytal jednego "madrale" czy LIS sie wylega z jaja czy sie rodzi a on nie wiedzial :O Uwazaja sie za lepszych bo ANglia ma kase a poza tym trgaedia intelektualna

Gość lalka25
ale prosze mnie nie obrazac,bo ja za sama siebie sie nie wstydze,po prostu spotjkkalam sie z taka opinia i ja przedstawiam na forum! co za chamstwo na tym forum!

Gość pfff no iiiii
lalka masz jakis kompleks chyba co ? na innym temacie sie chwalisz ze pracujesz w biurze blah blah blah a tu nadajesz na polskich facetow znajdz sobie pakola i daj spokoj ludziom , docenisz polskiego faceta . Pewnie jezdzisz na szmacie 12 godzin i wchodzi na forum sobie podniesc samoocene piszac te brednie Dziw ze nie napisalas o laskach z PL noszacych biale kozaki i nie podkreslilas jak bardzo TY ich nie lubisz i nigdy nie zalozysz :O

Gość lalka25
skad ten atak na mnie?? napisalam tylko gdzie pracuje,nie chwalac sie,bo jest mnostwo polakow pracujacych w administracji,na szmacie nie jezdzilam,bo mnie do tego sytuacja nie zmusiala,ale gdybym musiala,tez bym to zrobila,bo zadna praca nie hanbi poza tym,nie najezdzam na polakow,tylko napisalam jak sie wyrazil o polakach jeden facet,z ktorynm pracuje a tobie brak kultury i kompleksy masz chyba ty,bo nie dalam ci powodu,aby mnie obazic! na koniec dodam,ze znam kilku bardzo sympatycznych polakow,wiec nie wrzucam wszystkich do jednego wora,wara ode mnie!idz sie wyzyj na kims innym!

Gość lalka25
nie napisalam o laskach w bialych kozakach,bo one mnie ani ziebia ani grzeja,ale ciebie chyba tak,skoro o nich wspomnialas:O link swietny, idzie boki zrywac:D

Gość mikserka.
Na drugi raz zapytaj sie dlaczego Anglicy maja tak zenujaco niska wiedze ogolna, a dzieci nie wiedza, ze stolica UK jest Londyn(powaga).

Gość lalka25
na prawde?zapytam,hehe a wiecie?ostatnio mama do mnie leciala,a kobieta,ktora siedziala obok niej ze 3 razy pyatal sie mojej mamy:'a corka siedzi w anglii czy w londynie?'nie wiem smiac sie czy plakac w tym przypadku:O

Gość mikserka.
Powaznie. Pare miesiecy temu czytalam na Onecie bodajze, ze robili jakies badania czy ankiete w szkolach i chyba polowa dzieci(nie pamietam w jakim wieku) nie wiedziala, ze Londyn jest stolica ich kraju.

Gość lalka25
ah,tak samo jak w stanach dzeci mysla,ze jajka sa z supermarketu,nie od kury! my polacy jestesmy bardzo inteligentnym i wyksztalconym narodem,tylko nie zawsze wiemy jak to wykorzystac,alebo korzystamy z tego w niewlasciwy sposob:-)

Gość a co to creepy

Gość lalka25
od slowa 'creep',ktore oznacza skradac sie,nie ma dokladnego tlumaczenia,ogolnie mozna to zrozumiec jako cos niemilego,delikatnie mowiac

Gość bcvbjhckvbjvklfldj
creep to znaczy rowniez nalensik moja droga

Gość lalka25
creep (crept, crept ) 1. pełzać, czołgać się 2. (o roślinach) piąć się, płożyć się 3. skradać się, wkradać się ° It makes my flesh creep. Cierpnie mi skóra (na myśl o tym). jestem tu juz ponad 3 lata,ale nigdy sie nie spotkalam z takim okresleniem nalesnika:O

Gość ja jestem w polsce i znam inne
znaczenie tego wyrazu ;) creep: 1. (wulg.) skurwiel 2. dziwak, oryginal, dziwolag creepy = straszny

Gość szukaj
ale na pewno nie oznacza to naleśnika. A nawet gdyby to nie jest fajnie jak mają Cię za naleśnika :O Naleśnik to pancake.

Gość lalka25
ale juz lepiej byc nalesnikiem niz skurwielem,buahahahaha!!!

Gość bcvbjhckvbjvklfldj
hahahahhaah ale mnie rozbawiliscie chyba wole byc skurwielem niz nalesnikiem hahha nalesnik jakos malo zaradny mi sie wydaje :O

Gość lalka25
eh,no cos ty,polacy sa 'zaradni' przeciez,wiec nalesnik odpada

Gość bo wszyscy polacy to naleśniki

creep = skurwiel, w lżejszej wersji \"dziwoląg\" nalesnik to crepe (w różnych językach to słowo wyglada podobnie) Polakom mieszkajacym w UK gratuluję znajomości angielskiego ;)

Gość lalka25
dziekujemy:-)🌼,my tobie rowniez:D