Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Miracle_

Opłaca się?

Polecane posty

Ale chyba ubranka im mniejsze tym lepiej schodzą prawda? Bo dla niemowlaków nie opłaca się nowych kupować...A z tym większymi moze już być problem.

Gość dzfg
to zalezy czy chcesz duzo zarobic, bo na to nie licz. ale to dobry sposob na pozbycie sieciuszkow po sowiim dziecku ,a za pieniazki ze sprzedazy kupineie czegos nwoego.

Gość heheheheh
dzfg zgadzam sie z Toba w 100%

Wiem,że dużo na tym nie zarobię,ale zawsze coś. Mam ciuszki raczej dobrych firm,niezniszczone...

ja duzo kupuje ciuszków dla córki na allegro a jak wyrosnie to sprzedaję i interes sie kręci :) przeciez po miesiącu czy 2 uzytkownia ubranek one wcale nie sa zniszczone i świetnie sie nadaja dla innych dzieci no i jaka oszczędnośc bo przeciez są duzo tańsze niz nowe

Gość podpowiadam
trudno tu cos jednoznacznie powiedziec czasem sie cos super sprzea a jest szmatka i masz pozytywa a casem jest tak ze z ekstra rzeczy ktos jest niezadowolony-wszystko zalezy od klienta i jak chcesz te aukcje wystawiac z licytacja czy kup teraz? to jest roznie ja raz z licytacja sie przejechalam na extra zabawkach a raz na ciuszku sredniej jakosci wyszłąm bardzo dobrze wiec tu trzeba przemyslec

Gość raczej tak

oj dziewczyny! ja na allegro kupuje parwie wszystko, duzo rzeczy kupuje uzywanych, nie tylko ubranek, ale zdecydowanie bardzije wole jak ktos jest uczciwy i opisuje ubranka jakie maja zniszczenia, wtedy wiem co licytuje, niz jak ktos pisze w aukcji stan idealny raz zalozone a przychodzi mi potem sprawa i zmechcona szmatka, niekiedy faktycznie zreczy sa niezniszczone i warto dac wiecej pieniazkow, ale po kilku nieudanych wygranych aukcjach kupuje tylko od osob ktore pisza obszerne opisy i dokladne zdjecia, pewnei ze to co dla jednego jest niezniszczone dla kogos innego jestw super stanie, ale... lepiej nie narazac sie na negatywy i byc zbyt chciwym niz cieszyc sie z zarobku bo to z pewnoscia odbije sie na Tobie jako kupujacej :D ale na pewno warto spzredawac!

Gość gość
uXrpgnrqJ1zVYFzWMqqKBuIB