Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązowowłosa

Delikatna koloryzacja włosów brązowych. Szampony, balsamy, wszystko prócz farby!

Polecane posty

Gość brązowowłosa

Jakie produkty polecacie? Chciałabym lekko przyciemnić brązowe włosy i nadać im blasku.

Henna jest doskonałym do tego środkiem, oparta na bazie naturalnych składników dodatkkowo nadaje im refleksów i nie niszczy ich tak jak farby czy szamponetki... Jeśli mogę coś polecic to z cała pewnościa NIVEA szampony do włosow brązowych...z relacji kolezanek :) baaardzo zadowolone....

Gość brązowowłosa
Ale henna daje rudawe odcienie, a mi zależy na zimnym brązie. Najlepiej żeby był to jakiś szampon albo balsam, z efektem do kilku myć. Jak najdelikatniejszy.

Gość brązowowłosa
Próbowałam już farbę akrylową i olejną. Ale t wciąż nie ten efekt jaki chciałam uzyskać. Jak myślicie. czy w mieszalni komputerowej farb znajdę taki odcień jaki poszukuję?

no wlasnie moja mam akiedys robila henna to miala przepiekne wlosy takie jak na reklamach panny maja is ie zastanawiam czy nie ma takiego produktu ale do inncy kolorow bo z henny to wiem ze sa tylko rude i odcienie

Gość brązowowłosa
A czy ktoras z was uzywala juz tego nowego produktu Espresso, czy jakos tak? Koloryzacja w 2 min, efekt do kiku czy kilkunastu myc.

Henna nie koniecznie musi dawać rudawe odcinie - przy połączeniu henny, indygo i almi - spokojnie uzyskacz chłodny braz. Bardzo polecam ten rodzaj farbowania włsoów, bo mozna połączyć koloryzowanie z pielęgnacją.

Gość brązowowłosa
Chomiku, a mozesz polecic jakies konkretne produkty, producentow, podac ceny?

Gość brązowowłosa
I jak dlugo henna utrzymuje sie na wlosach? Czy widac odrosty, czy ona sie z czasem troche wyplukuje?

napewno sie utrzymuje krocej niz farba ale im wiecxej farbujesz henna tym lepiej bo ona odzywia:D to mowiecie ze jaks ie zmiesza kolory to mozna uzyskac inny odcien?

napewno sie utrzymuje krocej niz farba ale im wiecxej farbujesz henna tym lepiej bo ona odzywia:D to mowiecie ze jaks ie zmiesza kolory to mozna uzyskac inny odcien?

Gość spineczka79
A co powiecie na fiolet? ja ostatnio zszokowałam mojego męża i pojawiłam się w domku w fioletowych włoskach. Jego mina? Szkoda że tego nie nagrałam- warto było wydac parę groszy na odżywkę koloryzująca osmo (zmywa się po 3-6 myciach). Koleżanka zrobiła sobie różowe - miny jej męza nie widziałam, a szkoda :-) Może za jakiś czas zrobie sobie żółtę i pojadę do rodziców :-)

henna albo szamponetka - obydwa pomysły są okej, nie zniszczysz sobie włosów, a i kolor nie będzie nadmiernie intensywny. to raczej na zasadzie lekkiego poblasku, a chyba o to chodzi?

Gość gość
Mam cienkie zniszczone włosy, a chcę zmienić kolor (na blond z ciemnego koloru). Poszukuję farby delikatnej, ale która utrzyma kolor i jednocześnie nie zrujnuje mi włosów. Fajnie by było, jakby była też w przystępnej cenie. Jakieś sugestie?