Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4546

jak moze wyglądac taka dziewczyna?

Polecane posty

Gość t4546

hej wam! od paru tygodni piszę sobie na gg i czasami dzwonimy do siebie z pewną dziewczyna. Jest naprawdę świetna, zabawna, inteligentna, wygadana, przysłała mi swoje zdjęcie takie z dowodu - naprawdę śliczna buzia. napisała ze ma 170 cm i 75 kg - jak to jest u kobiet? pytam, bo sam sobie nie moge wyobrazic. nie znam sie na tym

Gość i co dalej
Może chcesz wiedzieć czy aby przypadkiem nie jest gruba? :P

Gość dziubaska_
uuu tluscioszek z tej kobitki....nadwaga jak nic...niestety !!! przy wzroście 170, to zeby to bylo normalnie to powinno sie wazyc od 52 - 56/7...

Gość oj bzy bzy....
Różnie jest u kobiet. Ja właśnie niedawno odkryłam, że mam wymiary mniejsze od dziewczyn, które są wyższe ode mnie o 5 cm. "Letko" się zdziwiłam a morał z tego taki, że wszystko jest sprawą indywidualna. Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaad
ma lekka nadwage cos 5 kilo nie jest chudzielcem ale jest pewnie bardzo apetyczna

Gość t4546
no tak, chce wiedziec czy nie jest gruba

Gość aaaaaaaaaaaaaaad
nieprawda przy wzroscie 170 odpowiednia waga to minimum 60 kilo

Gość myshkaa...
dziubaska-->> jakie 56 kg??? autorze-->> zalezy od budowy ciala. Ale nie oczekuj Kate Moss. Dziewczyna pewnie jest troche zaokraglona, ale nie jest to nadwaga!!!

Gość t4546
tłuścioszek?! na twarzy nie wyglądała na grubą

Gość i co dalej
przy wzroście 170, to zeby to bylo normalnie to powinno sie wazyc od 52 - 56-------------co to żart?To niedowaga. Do autora---------------a jesli jest gruba (lub grubsza), to co?jakiś problem?

Gość t4546
Nie, nie napisałem że lubie jakieś wychudzone. Ale nie będę oszukiwał, nie marzy mi się też dziewczyna otyła. OTYŁA Nie wiem więc jak to jest.

Gość ameryki nie odkrylas...
jest gruba i tyle a zreszta poczekaj na BMI ;) albo Ci policzylam ma BMI = 25.95 czyli NADWAGA sama mam 173 i jak waze wiecej niz 55 to sie zle czuje... gdybym miala 20 kg wiecej to masakra.... ble ale to oczywiscie nic nie znaczy. jak jest fajna to nadal fajna pozostanie

Gość i co dalej
OTYŁA na pewno nie jest. Ma trochę "ciałka", ale nie nazwałabym jej grubasem.

Gość amant z paczkowa
przykro mi stary, ale trzeba nazwac rzecz po imieniu: ona jest gruba też się kiedyś z takąumówiłem co ładna była z twarzy.. a nie zastanowiło cie dlaczego nie pokazała reszty? babom po prostu zbedne kg ida zawsze w dupe i biodra

Gość i co dalej
bmi to nie wszystko. Jedna ma 170 wzrostu przy wadz powiedzmmy 55 kg, a druga może ważyć 65. I obie mogądobrze się z tym czuć.

Gość kokoko89
mimo wszystko ona jest gruba, a o to pytał autor

Gość i co dalej
A co wy dzieci z tą grubością tak?

Gość myshkaa...
Wy macie ludzie jakies schizy. Jakie 55 kg przy 170cm???? Żeby być otyłym, to trzeba by ważyć 80, 90 kg. Zresztą naprawdę dużo zależy od budowy ciała. Są osoby szczupłe, które mają np. nieproporcjonalnie grube uda i pupę. Albo szczupłe nogi i ramiona, a wielki brzuch. A 'wagowo' wszystko w normie

Gość i co dalej
myshkaa--------Masz rację, kimkolwiek jesteś.

Gość ___słodziutka
dziubaska ma calkowita rację....wy tu chyba sie nie znacie w ogole na budowie ciala i wymiarach... same pewno tluste krowy !!! gdyby sie nie znala, to by sie nie wypowiadala.... oczywiscie ze tluscioszek...75 kg przy 170...pfff ale moze ma grube kości...to tez dodaje kiloskow....takze wszytsko sie wyjasni jak ją na zywca zobaczysz...

Gość i co dalej
Przecież piszę, że nie jest gruba (byłaby taką jakby ważyła 80-90kg). Ale 75 świadczy o "okrągłości".

Gość no taka duuża kobietka
a swoja droga to cwaniak z ciebie :O co ty właściwie chciałes tu wskórać ???? ....miła wygadana wesoła no i dobrze i powinno ci wystarczyć ! jak sie przekonasz ,że ma za duży tyłek to ja pogonisz ??????

Gość to jak wygląda zależy
od tego, co tak naprawdę waży. Bo wiadomo - mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Można by spekulować, czy jest pulchna, czy nie, ale po co. Zapytaj ją jeżeli chcesz wiedzieć albo poproś o zdjęcie. Chudziutka to ona na pewno nie jest, szczupła też nie, ale normalna budowe może mieć, tak samo jak i nadwagę.

Gość zdaniem*faceta
Już dawno temu się przekonałem, że takie dziewczyny z lekką nadwagą są bardzo fajne i wesołe, roześmiane i nawet , gdy kobieta z lekką nadwagą obrywa lekkiego klapsa w kuperek dla żartu to się uśmiecha i często śmieje sama z siebie :) , Rubens dobrze wiedział, jakie kobiety należy malować i do jakiej kobiety warto się przytulić :) , spróbuj przytulić się do 'suchej osy' to Tobie żebrem oko wybije kostucha, mnie podobają się takie kobiety z wytwornym kuperkiem, są bardzo kobiece :)

Gość t4546
po tym jak mnie uświadomiliście że to grubaska i otyły tłuścioch, napisałem jej że nie powinniśmy już rozmawiać dzięki za wpisy, uratowaliście mi zycie!

Gość aaabbbbcccc
t4546 współczuje głupoty ;] niewidziałes tej dziewczyny na żywo wiec dlaczego jej tak napisałesi słychasz tych ludzi tutaj...:/ Ta dziewczyna nie jest zadna grubaska chłopcze...no ale coż jeżeli bedziesz w taki sposób i z takim podejściem szukał laski to zycze powodzenia..;)) A i spójrz najpierw na siebie , kazdy ma jakies wady i zalety a ty pewnie nie jestes ideałem :] Wiec ona moze miec 5 kg za duzo, które moze zrzucić a ty masz za mało rozumku a tego sie zmienic raczej nie da :) PZDR.... :]

A ja wam powiem ta: mam 160 wzrostu, i waze 56 kilo ... , czyli co?Na wasze rozumowanie jestem gruba, bo tyle powinna wazyc osoba o wzroscie 170? :O Waga nie do konca swiadczy o wygladzie.Ja mam np.63 cm w talii, nie jestem ani gruba ani otyla, wiec nie wmawiajcie chlopakowi bzdur A zreszta,co z tego ze ma troszke cialka, napisalam \"cialka\" bo gruba to ona nie jest? :O

nie no, przy 170 cm wzrostu i wadze 75 kg to bez względu na to, jaką ma budowę, dziewczyna jest przy kości (i to niemało)