Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miętuska83

ślub - czerwiec 2008 r.!!!

Polecane posty

Gość Miętuska83

Witam. Czy ktoś ma ślub w czerwcu 2008? ????? Ja mam 15 - stego. Mimo, że do ślubu jeszcze dużo czasu, lecz czy ktoś z was poczyna jakieś przygotowania?

Gość Miętuska83
Czy macie jakiś pomysł, jeżeli chodzi o piosenke dla rodziców? Ja kompletnie nie wiem co wymyślić a chciałabym , żeby to było coś wyjatkowego.

życze powodzenia w przygotowaniach ja w tym roku brałm slub 9 czerwaca a przygotowania zaczeliśmy ok 15 grudnia wiec juz czas szukać sali, itd itp.

Gość donia1985
Cześć wszystkim my również wybraliśmy datę 21 czerwca i najważniejsze rzeczy mamy już załatwione tj. sala, orkiestra, kościół , ale jeszcze sporo przed nami

Gość Miętuska83
Ja znalazłam już odpowienią restaurację, zespół, i fotografa, i tak sie zastanawiam co jeszcze powinnam załatwić.

Gość Miętuska83
Myszko83. Czy mogłabyś doradzić jakąś piosenke dla rodziców. Jaką ty miałaś i coś fajnego na pierwszy taniec. W moich okolichach na pierwszy taniec młodzi zazwyczaj tanczą walca, ale ja chciałabym coś nie pospolitego...

cudownych rodziców mam to była pisenka dla rodziców a nasza piosenka to słwek Uniatowski KOCHAM CIE posuchaj jest fajna a co do organizacji to pomyśl o psoiłkach co chcesz mieć i w iwiakiej kolejnośc to nie łatwe

Gość Miętuska83
Dziękuje za rade. A czy na kupowanie sukni bądż obrączek nie ejst za wcześnie???? hm.. .chyba za dużo o tym myśle.

Gość Miętuska83
wracając do tematu organizacji to m.in. myślałam o wypuszczeniu po wyjściu z kościoła białych gołębi, ale zastanawiam sie czy to nie bedzie obciach. Wszyscy w domu odradzają mi to , ponieważ uważają ze gołebie po prostu moga na nas narobić i teraz już sama nie wiem co o tym myślec.

no mogą narobić a co do obrączek poczekaj zmienicie tyle razy zdanie my kupiliśmy 5 tygodni przed slubem a co do sukni ja szyłam na zamówienie byłam w ciązy wiec nie mogłam sie spieszzyć ale zamówiłam w styczniu zaraz po nowym roku a pierwsze przymiarki 4 tygodnie przed ślubem i ostatnie porawki 3 dni przed ślubem i odbiór

Gość Mietuska83
A czy macie jakiś pomysl na piosenke dla rodziców- oprócz tradyjyjnych " Cudownych rodzicó mam"?

Gość kami31
a ja 7 czerwca, ale mam stresa

Gość kami31
jeszcze tyle do zaltwienia, jej:)

Gość kaskaaaaa
Hejka ja tez mam na 7 czerwca...w sumie prawie wszystkie główne sprawy załatwione.Teraz bedziemy kupwac obraczki noi suknie wogle nie mam :(

Gość Miętuska83
Witam ponownie. Właśnie zamówiliśmy suknie ślubną,a na przełomie lutego zamierzamy kupić obrączki. W marcu idziemy do księdza z dowodami osobistymi i odpisami chrztu,

Gość Miętuska83
Ja również ciągle sie stresuje z powodu ślubu. Wcześniej sądziłam, że ten etap będzie dla mnie świetną frajdą, niestety jest całkowicie odwrotnie. Może gdybym zatrudniła jakiegoś profesjonalistę byłabym o wiele spokojniejsza, lecz w moich okolicach nikogo takiego nie ma.

Gość Nie ma się czym stresować
i to ponad pół roku przed. :) Ja pół roku przed moim to w ogóle o nim nie myślałam. Jestem po ślubie 2 tygodnie, było wszystko super, spontanicznie, rodzinnie i normalnie, bez białych gołębi wypuszczanych po wyjściu z kościoła (? ale pomysł dziki). Ślub to super sprawa, ale trzeba nabrać do niego dystansu i, przede wszystkim, do siebie samej. Polecam wszystkim forumowym bridezillom. Inaczej wykończycie bez potrzeby siebie, Pana Młodego i swoją rodzinę. Uwierzcie, laska nawijąjąca każdemu wolnemu słuchaczowi o nadchodzącym ślubie oraz niezwykle frapujących przygotowaniach to żenujący widok. Uwierzcie, to interesuje tylko Was i nikogo więcej.

Gość wkrótce panna młoda
Ja mam też ślub 07.06 i opócz sali, zespołu nie mamy nic... :) Tzn. zastanawiamy się własnie nad wódką, oglądamy obrączki, robimy zaproszenia. W tym tygodniu muszę się rozjerzec za suknią i mnie to przeraża :( ehh.... a ten czas tak szybko ucieka!

Ja tez mam ślub w czerwcu, a dokładnie 7.06 i odliczam godziny :)