Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aygo

restauracja Leśna w łaziskach

Polecane posty

Gość aygo

Witajcie? miał ktoś z Was wesele w Leśnej w łaziskach? co o niej sądzicie? a U Urbana w Polskiej Nowej Wsi? A może znacie jakieś inne lokale w woj. opolskim z miłą obsługą, ładnie udekorowaną salą i pysznym jedzonkiem? pozdrawiam i dzięki

Gość ja byłam w wakacja w Żorach
w dworku u Biesa. Było bardzo dobrze

Gość hej ja z Łazisk
Hej,ja jestem z Łazisk gdzie jest właśnie ten lokal i powiem Ci szczerze ze ludzie sobie bardzo chwalą, jeśli nie macie bardzo dużo gości to naprawde polecam, w czasie wesela wszystko jest dopilnowane i zorganizowane, a jedzonko pyszne i odpowiednio podane, proporcjonalnie do gości(duzo) i na czas!

Gość kra kra kra
????

Gość stara pannaaaaaaaaaaa
hey! Polecam bardzo. Jesli masz mieć na weselu nie więcej jak 110 osób. Inaczej nie ma miejsca do tańcowania. Ale naprawę polecam. Byłam tam juz na kilku weselach i naprawde super. Jedzonko pyszne, obsługa na czas, nie ma że się na coś czeka. A i na zdiecia też nie trzeba wyjeżdżać bo maja naprawde super ogród do dyspozycji i sale z komnkiem.POLECAM

Gość aygo
aygo to mój pseudonim, ja go wymyśliłam parę miesięcy tamu więc nie podawaj się za mnie! wymyśl coś innego!!!!!!!!!!!!!!!