Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilia_fish

nie wiem co mam zrobic.....proszę doradzcie cos

Polecane posty

mylisz się wiem ze nie sciągne go na siłe ma tem dobrą prace , mieszkanie . a wiesz czego się boje róznicy kulturowej ze nie dam rady to na tyle.i kocham go naprawdę i nie drwij ze mnie!

Gość ja w wiekszosci tych
bo piszesz jak 17- latka - bylam pewna ze masz nie wiecej niz 20 lat, a tu DOROSLA KOBIETA ! ! i jak tu nie drwic .... skoro koles ma niby klinike i jest ustawiony, to po jaka cholere mialby czegos szukac za granica, naprawde wierzysz ze jest tak zakochany ? jak chcesz moge dac ci kontakat do dziewczyny ktora byla w egipcie, ponoc nie jest tam tak strasznie jak strasza.... nie chce z ciebie drwic ot tak sobie, mama nadzieje na przekazanie ci czegokolwiek w ostrych zdaniach poza tym musisz znac jego relacje z rodzina, czy ciebie zaakceptuja czy nie ...... ale genralnie jesli nie jestes muzlumanka, nie masz czego z nim szukac

do maruda - wiesz mojego nałogu to nie zaakceptuje tzn . palenia on jest lekarzem i prosi bym rzuciła , chociaz spróbowała , alkohol tez niestety co do imprez on jest młody lubimy ten sam rodzaj muzyki chce wychodzic i tanczyc ze mną i wiem ze mnie szanuje bo nie chce sexu dopóki nie będe pewna ze go kocham naprawdę, nawet o tym nie wspomina , poprostu boję sie obcego kraju i zwyczajów . on lubi podrózowac chce bysmy razem to robili , powiedział ze jesli moja rodzina go nie zaakceptuje to wie ze się rozstaniemy nie chce bym była nieszczęsliwa i zerwała kontakt z nimi>

Gość bedzie ok..//
Emilka powodzena mysle ze bedzie ok

Gość Eros29
Egipcjanin he he. Poszukaj dalej np w Afryce murzyna albo eskimosa ! Parę kilometrów tylko ! Śmiech na sali.

może i śmiech ale takich polskich erosów to mam dosyc którzy widząc że komus dobrze się powodzi wyznają dozgonną miłosc po tygodniu...widzisz róznicę ? smiech na sali co??????????????ja go nie szukałam , poprostu spotkałam

Gość zauroczona_tak_samo
hej ;) jak sie potoczyła Twoja historia ?