Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cywilll

poświadczenie bezpieczeństwa osobowego

Polecane posty

Gość Cywilll

poświadczenie bezpieczeństwa osobowego - skąd to wziąć ??

Gość Cywilll
??????????????????????????????????? alooooooooooooooooooooooooooo

Gość vvvvv
A ty co w kontrwywiadzie pracujesz?

Gość Cywilll
takie poświadczenie potrzebne jest np w wojsku lub w policji, i nie wiem skąd to brać

Gość Cywilll
chce złozyc papiery do pracy i potrzebne jest to poświadczenie i wiele innych dupereli

Gość Cywilll
Wymagania dodatkowe: posiadanie poświadczenia bezpieczeństwa osobowego dostępu do informacji niejawnych; samodzielność; dyspozycyjność; umiejętność pracy w zespole; znajomość języka angielskiego w zakresie terminologii informatycznej; doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagane dokumenty i oświadczenia potwierdzające spełnianie wymagań formalnych: kopia pierwszych trzech stron dowodu osobistego lub kopia nowego dowodu osobistego, kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, oświadczenia kandydata o korzystaniu z pełni praw publicznych i o niekaralności za przestępstwo popełnione umyślnie, oświadczenie kandydata o niekaralności za przestępstwo skarbowe popełnione umyślnie, oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji, życiorys i list motywacyjny, Kopia poświadczenia bezpieczeństwa upoważniającego do dostępu do informacji niejawnych Kopie świadectw pracy Kopie świadectw lub dyplomów ukończenia kursów (szkoleń) specjalistycznych przydatnych na proponowanym stanowisku

Gość pbo
też miałam taką listę wymaganych dokumentów jak składałam papiery na policję :p

Gość Cywilll
POSIADANIE poświadczenia bezpieczeństwa osobowego dostępu do informacji niejawnych; to trzeba chyba potwierdzić, - kto zajmuje się wydawaniem takich dokumentów bo nie wystarczy chyba wypełniona ankieta - ktoś musi potwierdzić jej wiarygodność i gdzie z tym iść? bo tu nie chodzi o kopie jak "Kopia poświadczenia bezpieczeństwa upoważniającego do dostępu do informacji niejawnych"

Gość vvvvv
W linku powyżej masz wszystko

Gość Cywilll
to wypełnie ankiety i gdzie mam z tym isc ?

Gość pbo
janprościej będziesz, jak dowiesz się bezpośrenio w miejscu, gdzie chcesz złożyć papiery. Ja miałam poświadczenie zrobione automatycznie w momencie, kiedy składałam papiery do instytucji rządowej - przez nich samych. Musiałam tylko wypełnić długą ankietę. To poświadczenie ma ważność kilka lat, więc wykorzystałam je do następnej pracy.

Gość pbo
przepraszam za literówki na początku