Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żaneetka

Pytanie do fryzjerek i nie tylko

Polecane posty

Gość Żaneetka

Mam pytanko do dziewczyn fryzjerek bo pewnie tu takie są. Sama jestem fryzjerką niestety zarobki z pracy w salonie fryzjerskim są skromne. Ledwo powyżej najniższej krajowej. Przy zatrudnieniu na pół etatu oczywiście pracuje 8 godzin dziennie. Po pracy trochę się dorabia jednak są to 1-2 zlecenia w tygodniu. Wizyty domowe. Wpadłam na pomysł żeby podrukować wizytówki mniej więcej takie: Usługi fryzjerskie-damskie. Wizyty domowe. Tel. XXX-XXX-XXX I poroznosić te ulotki po blokach, poprostu powtykać je w drzwi. Ewentualnie dać takie ogłoszenie do lokalnej gazety. Moje obawy są takie że boje się że trafię na jakiegoś urzędnika/urzędniczkę urzędu skarbowego ew. na jakąś fryzjerkę która doniesie. Podłość ludzka nie zna granic. 1. Czy mogą mi za to dać jakąś karę ? Jeśli tak to jaką i czy będą w stanie mi to udowodnić? 2. Czy wy dziewczyny ewentualnie chłopacy bylibyście zainteresowani taką ofertą jeśli znaleźlibyście taką wizytówkę ? Ceny jakieś 30-40% niższe niż w zakładzie fryzjerskim plus oczywiście dojazd do domu. Jeśli kara byłaby niewysoka to ewentualna wpadka i tak by się zwróciła po paru klientach którzy jak się im spodoba będą chcieli kontynuować współpracę. Planuje kupić sobie nowy telefon na kartę i mieć go tylko do tego celu. Dodam jeszcze że mieszkam w niewielkim około 25 tyś miasteczku.

Gość Żaneetka
Ponawiam pytanko.

Gość nie wiem no
naprawde nie wiem

Gość szkoda że nie facetów bo
ja bym był chętny

no nie wiem, ja osobiście nie wyorażam sobie abyś mi w domu obcinała włosy lub robiła loczki itp. Sam nastrój salonu, odpowiedni sprzęt, zero stresu, ze obciete włosy bedą mi latac po mieszkaniu powoduje właśnie moja wizytę w tym miejscu. m\\No, ale to tylko mpje zdanie

Gość moi rodzice mają sasiadke
no tez bym tak nie chciała zresztą nie ma to jak w salonie. w domu nie ma warunków

Gość jak ja nie lubię
gdy ktos załozy topik a potem nie czyta odpowiedzi