Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

skóra na dłoniach-boli!!!poradźcie co robic bo chyba skóra mi pęka...

Polecane posty

Gość marceliona

przemarzly mi ostatnio dlonie i wogole troszke je ostatnio "wykorzystalam"-pranie,zmywanie i sa w strasznym stanie....skora na palcach doslownie boli i jakby miala peknac....co robic,kremem smarowac?ale jakims nawilzajacym czy natluszczajacym?a moze zwykly bambino??

Zwykłym bambino czy nivea, najlepij nasmaruj grubo i obwin rece folia i pozostaw tak ręce na dłuższy czas, a pozniej resztki kremu wsmaruj w dłonie

aha i skoro masz takei wrazliwe dlonie to najlepiej zakładaj gumowe rekawiczki kiedy bedziesz myla naczynia czy cos czysciła chemicznymi srodkami

No wiec moja droga ciepla oliva z oliwek i moczyc dlonie pozniej wlozyc w rekawiczki i trzymac, mozesz tez uzyc parafiny, pamietaj o dobrym kremie odzywczym !!!! NIE NAWILZAJACYM!!! nawilzajacym krem podczas mrozow jesli takowe sa tam gdzie mieszkasz (u nas juz tak) zrobic sobie kzywde!!! Otej porze tylko tlusty krem odzywczy. Jestem kosmetyczka i staram sie dbac o dklonie ale wiadomo nie zawsze to wychodzi praca, obiady zmywanie pranie - coz takie zycie kobiety POZDRAWIAM!

Gość kup sobie w aptece maść
z wit a, kosztuje kolo 2zł. Jest tłusta wiec jezeli Ci to nie bedzie przeszkadzac to smaruj nia rece przez dzien a jezeli nie lubisz tlustego filmu na dłoniach to posmaruj grubo na noc. Na pewno Ci pomoze.

Gość marceliona
dzieki bardzo...wogole to sie w tym roku bardzo zdziwilam ze stosuje krem nawilzajacy a skora na dloniach coraz gorzej wygladala......