Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus99

IZOTEK

Polecane posty

Gość agus99

Witam,naprawde szukalam na forum,ale znalazlam tylko zdawkowe informacje.....bardzo prosze o pomoc osoby ktory stosowaly izotek, albo sa w trakcie kuracji...mam skierowanie na badania i za tydzien mam zaczac kuracje..z tego co czytalam ludzie mieli przerozne problemy, miedzy innymi czerona twarz non stop, problemy z uprawianiem sportu-bardzo szybkie meczenie sie,jestem przerazona bo regularnie cwicze i nie wyobrazam sobie zeby przestac na 8 miesiecy, bo tyle ma trwac kuracja..bardzo prosze o podzielenie sie Waszymi doswiadczeniami z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

Gość agus99
..i jeszcze jedno pytanie...czy to prawda ze zanikaja gruczoły lojowe w skorze..i dlatego tradziki zanika????prosze o odpowiedz!!

Gość A PO CO LUBIĆ
Izotek??a po co Ci to świństwo????

Gość agus99
..bo bralam antybiotyki,tabletki anty,robilam zabiegi..i to gowno(pryszcze) znowu wracaja...

Gość A PO CO LUBIĆ
I beda wracac,antybiotyki tylko go pogorsza,a kto Cie leczy tak nieskutecznie???hmmmm

Gość asiaaaaa
Lecze się od kwietnia Aknenormin to odpowiednik Izoteku, na początku jedyny problem miałam z suchymi ustami, troche sucha skóra ale to zależy od dawki leku, jeśli się stosuje nawilżacze to ok, zwiększony poziom cholesterolu ale to się zmieni po odstawieniu, innych skutków ubocznych nie mam, wiem że inni pacjenci którzy leczą się u mojej pani doktor skarżą się też na wysuszenie skóry i ust.

Gość agus99
..bardzo doswiadczona dermatolog...i bylam bardzo zadowolona bo wyleczyla mi buzie..a ten ostatni wysyp przypuszczam ze z nerwow poprostu...nawet nie moglam jej tego powiedziec bo sie tak zdenerwowalam ze sie rozkleilam...a mojej dermatolog naprawde ufam bo jest niesamowicie madra kobieta i doswiadczona..a to chyba normalne ze mam obawy przed taka ciezka kuracja..jaka jest kuracja Izotekiem..

Gość agus99
Asiaaa.. dziekuje za odpowiedz..a powiedz mi jak mozesz jak jest ze sportem..nie meczysz sie bardziej??a mialas tkz..wysyp?al??dermatolog powiedziala mi ze wystepuje u kazdego...ale u kazdego trwa inaczej...