Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maruda38

zapraszam do baru- maruda38cool

Polecane posty

Gość ekvanarat
jestem...

Gość ekvanarat
margarite..prosze

Gość smutna królewna
a ja poproszę martini ze spritem :) i taka ładną parasolkę do ozdoby ;)

Margarita Skład: Lód 30ml srebrna tequila 15ml Cointreau 50ml sok z limy sól skórka limy Jak wykonać: Shaker wypełnić lodem, a następnie umieścić tequilę, Cointreau oraz sok z limy. Mieszać przez 5 sekund. Krawędzie kieliszka koktajlowego przeciągnąć limą, a następnie zamoczyć w soli. Do tak przygotowanego przelać zawartość z shakera. Dekorować zawieszając ma krawędzi spiralkę z skórki limy. podano :classic_cool:

smutna krolewna tobie za frii Black Cossack Skład: 25ml wódka 300 - 500ml piwo Guinness Jak wykonać: Do dużej szklanki highball lub od piwa wlać wódkę, a następnie piwo. Black Cossak jest gotowy.

Gość smutna królewna
maruda dzięki 🌼 a czym sobie zasłużylam ? :)

Gość puerto rico
a ja chce jakas lasencje na kolacje

Gość smutna królewna
puerto rico to w agencji ,a nie w barze :P

a, zmieniam sie z wrednej suczki na kobieca istote ,w zamian moj maz obiecal mi kosmiczne perfumy wiec nie pyskuje nie marudze i spelniam zyczenia :classic_cool:

Gość smutna królewna
maruda :D :D ale przecież mężczyźni kochaja zolzy ;)

maruda to ja poprosę krwawą mary tylko z małą ilością soku mam ochotę się upodlić......no może być i jabol :P

no ja wiem ale ten moj chlop chyba ma dosc wiec od wczoraj jestem udoskonalony aniol ❤️no i chce perfumy...

KRWAWA MARY (BLOODY MARY) Pikantny, aromatyczny napój typu pick-me-up na każdą porę dnia. szklanka do long drinków 40 ml wódki Bols 10 ml soku cytrynowego 120 ml soku pomidorowego sos worcestershire sól pieprz Tabasco sól selerowa Dekoracja: ewentualnie kawałek selera naciowego Wszystkie składniki i kostki lodu zamieszać w szklance. Można dodać kawałek selera naciowego. ❤️

Gość jako że nie znam się
na tych wszystkich trunkach które tu podajesz więc poproszę o ciepłą herbatę, bo wydaje mi się że towarzystwo jest doborowe aaaa o klimacie nawet nie wspomnę

dziękuję a jakbyś znała przepis na jabola z tych za 3,50 to też chce :P

Gość smutna królewna
krwawa mery fujj :P aniołek powiadasz? hmmm dostaniesz perfum i wszystko wróci do normy :D

Jak zrobić dobrą herbatę? Ludzkość już od dawna szuka dobrej, odpowiedzi na to pytanie. Ja się postaram przybliżyć wam moją teorię. Dzięki której będziecie mogli mnie uraczyć, herbata prawie tak dobrą jak robie sobie w domu. Nie jest to proste ale może sie uda. 1. Należy dobrać odpowiedni kubek, wykonany z porcelitu(ten sam materiał z którego robi się sedesy). Kubek powinien mieć odpowedni kształt i odpowednie wymiary. Kubek ten powinien mieć jak największą pojemność, przy jak najmniejszej powierzchni całkowitej, by ograniczyć straty ciepła. Powinień mieć wklęsłe dno, by po postawieniu go na powierchni, powstała warstwa izolacji z powietrza zamknietego miedzy kubkiem a powierzchnią. Pojemność ~ 330ml. Cp ~ 0,7 kJ/KgK. Masa ~ 150g. ❤️

Gość smutna królewna
haha gnom niezła/y (?) jetes :D a towarzystwo ...sama elyta :D

smutna królewna ja jestem tylko jabolową ofiarą czyli jak to śpiewaly chopaki z KSU Żyję łatwo , lekko i przyjemnie Choć niektórzy mówią wokół, że zostanie wielkie gówno ze mnie a ja na to śmieję się ha , ha Biorę z życia to co jest najlepsze Piję wino i laski pieprzę Głębsze myśli trzymam na uwięzi Tak życie chciałbym spędzić

Gość smutna królewna
gnom ...rozumiem ;) a co to KSU ? bo nie wiem :O

Gość smutna królewna
kurde wyszłam na blondynkę 😭 ja nie wiem 😭