Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja jestem

TORUŃ - fryzjer. Pomóżcie kobitki!

Polecane posty

Gość to ja jestem

Jestem z Torunia i szukam fryzjera, który potrafiłby dobrać fryzurę do danej osoby. Nie potrafię sobie poradzić z moimi włosami i nie mam pomysłu na fryzurę. Może ktoś mi pomoże?

Gość to ja jestem
Podnoszę - może dziś ktoś mi pomoże.

Gość to ja jestem
podnosze

Gość larry_potter14
Idz do Studia Zdrowia i Urody- tam na 100% będziesz zadowolona- pracują tam 3 fryzjerki i kazda jest ok! Larry

UWAGA!!!przestrzegam i szczerze ODRADZAM salon fryzjerski velaves na reja w toruniu,wszystkim!!!!zwła szcza paniom o blond wlosach, ktore ten blond chcą zachować, poszłam do tego salonu, zeby zrobic pasemka na odrost, najpierw "pani"(nie bede wymieniac imienia, chyba,ze ktos sobie zyczy) zrobiła mi na glowie cos, co mozna nazwać jedną wielką, zółtą papką, z białymi plamami na czubku i po bokach, w niektórych miejscach do tego "osunęła" się jej folia,pozostawiając białe krechy, nie wspominając o 1 cm odroście(podobno nakladala dokladnie i do skory!!!)ktory na tle tej zóltej papki,byl bardziej widoczny niz przed przyjsciem do salonu!!! po "poprawce", to cos co teraz mam na glowie to kombinacja żółci,szarego wpadającego w zielony 9nie przesadzam) i tzw. gołębi - tak, ten kolor nazwała pani Własciciel kasia, wg niej oczywiscie kolor(y) wyszedł Dobrze, a poza tym przecież sie ZMYJE..bo przeciez zawsze sie zmywa...profesjonalizm tej pani, jak rowniez jej pracownic pozostawiam bez komentarza. podejrzewam, ze nie jestem jedyna osoba, ktorej w tym salonie calkowicie zniszczono i kolor i wlosy, biedna pani, ktora siedziala obok mnie na fotelu nie byla swiadoma swoich białych placków na glowie, ktore zrobila jej wlasnie szanowna pani wlasciciel kasia. nie wspomne o strzyżeniu, na szczeście podejrzałam jedynie jak panie w tym salonie strzygą, swoich włosów nie dałam dotknąć.