Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudne123

zaczynam 10 listopada 2007, czy ktos ze mna?

Polecane posty

Gość schudne123

jak w temacie, zapraszam, od jutra

Gość Wytrwała
JA co prawda zaczełam 2 dni temu ale przyłaczam sie ;p To jaka diete zaczynasz?

Gość szukaj
tylko nie to. :O Kobieto podłącz się pod jakiś topik powstały niedawno. To już jest nie do zniesienia

Gość Wytrwała
Ok razem razniej;d

a wiec dzien doberek:P poki co mowie chyba tylko do Wytrwalej, bo reszta mam nadzieje zjawi sie pozniej. Nie chce sie wazyc, bo sie boje wiec nie wiem z jakiej wagi startuje:P poki co zjadlam 2 male kanapki razowe ze smalcem( sic!) i cebula( bierze mnie przeziebienie a to ponoc dobre na to). No i pije mala kaweke z lyzeczka cukru> pozdr

Gość Wytrwała
Ja po 2 dniach głodówki zjadłam 3kromki ciemnego chclebaz cienka warstwa serkatopionego :D Jeszcze napije sie zielonej herbatki i jak na sniadanie starczy :D Na obiad moze jakas kasza z surówka i tyle do konca dnia :D Ewentualnie w miedzy czasie jakis owoc :D

A chętnie Was podopinguję. Tak naprawdę pilnuję się od 1 listopada. Również MŻ i liczenie kalorii. Trzymam za Was kciuki :) Ps.schudnę123- zważ się koniecznie bys miała motywację z kazdym zgubionym kilogramem!!

czesc ja sie dołaczam bo pewien nowio powtasły topik do ktoref\\go sie przyłaczyłam najwyrazniej upadł, jak narzie jestem po kanapeczce kawce z mlekim i cukrem i kawałek jablka, chce schudnac 9 kilo a najchetniej zebym wazyla 60 kilo czyli 14 kilo mniej, ale podobno marzenia sie spelniaja,

tak zwaz sie koniecznie bo na poczatku najszybciej leca kilogramy co bardzo dopinguje, kurcze szkoda ze zima jest bo takto bym sobie joggingowala po okolicy a nie lubie wygibasow na podłodze ostatecznie zostaje mi taniec,

hej a ja jestem na diecie od 3 tygodni - MZ i troszke ruchu jak do tej pory udalo mi sie pozbyc 5 kg ale to dopiero poczatek bo waze 80 kilo - wiec jeszcze min. 15 mnie czeka ja tez pisalam na topiku innym ale umiera smiercia naturalna wiec chetnie bym sie przylaczyla :) ja dzis od rana owsianka i mandarynka pozdrawiam

witaj kavi!!!fajnie ze dołaczasz do nas, ja jak narzie mało zjadłam ale wstalam pozno wiec nie czuje sie głodna jem tyle by nie byc głodna i starm sie jesc wszystko, nawet ser zołty i chleb jasny ale w malych ilosciach, teraz zjem chyba sobie jajka na twardo sa bardzo sycace i zdrowe, albo sobie jajecznice zrobie i zjem z połowa chlebka i troche warzywek, zaraz biore sie za male sprzatanko piszciie dziewczyny co u was jak wam idzie dietka? ja sie odchudzam od 3 dni i jak narazie czuje sie bardzo dobrze i mam pozytywne nastawienie mysle ze za jakis czas moze przyjsc kryzys wtedy zrobie bez wielkich wyrzutow odstepstwo od dietki, zjem to na co tylko bede miala chec, narzie nie ciagnie mnie do słodkiego i jest git buziaczki

kavi gratuluje i trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!napewno sie uda a ile chcesz jeszcze schudnac i ile wazysz obecnie ???

Gość do dziewczyn
chciałabym cos doradzić: nie jedzcie podczas diety serow topionych,żółtych i smalcu-gramowe ilosci mają duzo kalorii i zatrzymują odchudzanie,ogranicznie mleczne do 150 gr dziennie w postaci jogurtu naturalnego lub 2% mleka

Gość do dziewczyn
ograniczcie*

oj sorki taka jestem roztrzepana wazysz 80 kilo a przy jakim wzroscie??a ile masz lat?moze zrobimy tableke???i bedziemy sprawdzac co tydzien nasze rezultaty w dochuzdaniu?

dzieki za rady :) ja pije mleko 0,5 % ale faktycznie gdzies czytaklam ze 2 procent najzdrowsze ale nei wiem czemu :) ja waze 80 kilo - chce wazyc 65 tez staram sie jesc wszystko tylko w malych ilosciach (oczywiscie oprocz slodyczy i fast foodow) najgorsze problemy z utrzymaniem diety mam oczywiscie wieczorami... od popoludnia mnei zaczyna glod meczyc i musze sie baardzo kontrolowac bo wiecie - tylko jabluszko, serek, jogurcik, bananik i sie zbiera wiecej kalorii niz bym czekolade zjadla :P

super by bylo :) oby tylko topic nei zaginal po 2 dniach :P ja mam 24 lata, 177 wzrostu - niestety nie znam wymiarow - ale postaram sie zmierzyc :)

Hej nosku widzę, ze też nie mozesz sie zbytnio odnaleźć na zadnym topicu, bo wszystkei zamierają :) Trzeba by założyć jakiś nowy \"tylko dla systematycznych\" :D

obkliczyłam ze zjadłam ok 600kcal jak narazie, wiec ,moge sobie pozwolic jescze na szalenstwa, tyle ze nie mam pomysłu na nic ani jak naraie ochoty....zjadlam kanapke 2 jajka marchew i jabłko no i kawa i napoj, czuje ze koło 17 zgłodnieje wtedy to zjem ostani posilek tyle ze nia mam idea,a i zjeadłam dzis orzechy i pestki dyni- ta nie za duzo, mama piecze piernik napewno przepyszne ciasto stoi w ganku a ja na diecie, troche kusi ale dam rade:) sweet przydalby sie jakis topik na ktorym nowo przybyłe dziewczyny beda mogły sie odchudzac, mysle ze to bedzie ten topik a wiec zaczynamy od dzis ja zaczelam 3 dni temu ale to njie ma duzego znaczenia, bo startujemy praktycznie od tej samej daty, chwalic sie dziewczyny jak wam idzie!!!!ale to juz!!!!;p

Gość Wytrwała
A wiec ja tez juz jestem 3 dzien na diecie :D Przez 2 pierwsze głodowka (dla oczysczenia) ateraz poprostu sie ograniczam :P Rano 2 kromki ciemnego chcleba na obiad jabłko a o 17 zjadłam kasze z warzywami :D I jakos sie trzymam :P Dzisiaj cały dzien poza domem wiec sie nie myslało o jedzeniu ;D Chociaz nie powiem byłam z kol w mc donaldzie i nic nie zjdałam :D jestem z siebie dumna ;d

hej dziewczyny :) Można się do was dołączyć? :) Jestem na diecie od poniedziałku.. i jak do tej pory -1,5kg ;)

Gość maoa
witam dziewczyny, mogę do was dołączyć? właśnie zeżarłam bo inaczej już tego nie mogę nazwać pół paczki ptasiego mleczka! kurcze.... dlaczego ja nie mam silnej woli! postanowiłam się odchudzać od 1 listopada ale już po dwóch dniach się złamałam. Może od jutra? pomożecie? :)

Gość Wytrwała
Pewnie ze pomozemy ;d Razme razniej :P mis ie udało ale umieram z głodu ;d dlatego nawet nie ide do kuchni:D

Gość maoa
ja mam jakąś dziwną przypadłość, sama nigdy nie kupuje słodyczy ale jak coś jest słodkiego w domu to zjem do ostatniego kawałeczka

Gość maoa
tak bym chciała schudnąć chociaż 5 kg, ale wiem, że tyle jest najtrudniej. I jeszcze jedno.... nie cierpię cwiczyć