Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASIAYOASIA

dziś miałam peeling KWASEM GLIKOLOWYM

Polecane posty

Gość ASIAYOASIA
no dziś już jest ok, nic się nie łuszczy, twarz jest lekko wygładzona,za półtora tygodnia idę znów

Gość pytajacaala
upupu

Gość ASIAYOASIA
jestem po drugim peeleingu. znacznie dłuzej mi trzymał i piekło jak cholera. Skóra powinna mocno schodzić -zobaczymy

Gość opierr
ja robie hialuronowym zmarszczki u widerkiewicza w poniedzialek

Gość urkka39
Robiłam sobie peeling glikolowy w zeszłym tygodniu. Trochę piekło, ale tylko na początku, nie było to uciążliwe. Robiły mi panie w gabinecie New Look w warszawie, żeby wygładzić nieco zmarszczki. Mi pomaga. Używam do tego dobrych nawilżających kosmetyków. Robię taki zabieg tylko na jesieni.

Gość gość
ja robiłam sobie peeling glikolowy w Wellderm i efekty były od razu, skóra naprawdę pojaśniała :)

Gość gość
Tylko, że kwas gliklowy nie jest na trądzik. I nie reklamuj wszędzie tej swojej stronki malysmyk.

Gość gość
Bardzo podobaly mi sie efekty po peelingu kwasem glikolowym w Black Pearl w Krakowie.

Gość gość
Co jakis czas chodze na peeling glikolowy do black pearl, moja skora jest po nim oczyszczona i gladka :)

Gość gość
O widze, ze nie tylko ja bylam w black pearl na peelingu glikolowym :) to bardzo fajny salon :)

Gość gość
Ale głupoty gadacie. Ja glikolowy 70% robie sobie na chacie a studiuje medycyne i pierwsze słysze Z nie można byc twarzy woda. Blagam, dziewczyny. Mi dermatolog robi pirogronowy 60 i jest pięknie. Spokojnie. Zaopatrzcie sie w neutralizator jak robicie same. Poza tym przeciez tego kwasy nie ma juz na twarzy to o co chodzi ? :/

Gość gość
Do tej pory robiłam tylko kwasem migdałowym w Esthetic SPA, bo delikatnie złuszcza wybrane miejsca.

Gość gość
A peeling ferulowy? Robiła sobie któraś z Was? Ja mam 32 lata i zdecydowałam się w ramach terapii anti aging, dodatkowo mam trochę przebarwień posłonecznych, a ten peeling się z nimi świetnie rozprawia :) Skóra po zabiegu jest wygładzona i rozświetlona, wygląda znacznie młodziej, zrobiła się gęstsza, a przed zabiegiem była jak pergamin... Myślę, że "zapracowałam" na to paleniem papierosów, niestety mam na koncie kilka lat nałogu. A zabieg robiłam w studio Cosmetix u p. Agnieszki, jest to warszawski gabinet vis a vis CH Arkadia, polecam Warszawiankom - miejsce sprawdzone :)