Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybunia23

problem z goleniem sie

Polecane posty

Gość rybunia23

czesc mam problem z goleniem sie ,za kazdym razem co ogole sie wychodza mi jakies chrosty ,jest to bardzo krepujace i wstydze sie potem pokazac chlopakowi .pomorzcie ,chodzi mi o miejsca intymne .

Gość LeśnySłodziaczek
Po pierwsze to wiesz, że jak się całkiem ogolisz to jest dużo większe prawdopodobieństwo, że będziesz miała grzybicę pochwy? Każdy ginekolog ci to powie, w końcu po coś Bóg dał nam tam te włosy... właśnie po to, żeby chroniły wejście do pochwy przed zarazkami! :D Taką jedną koleżankę mojej siostry, która była w ciąży i się tam ogoliła to ginekolog wręcz opieprzył... Ale jakbyś chciała i tak to po pierwsze nie gol się pod włos, po drugie zawsze używaj pianki, żeby zmiękczyła te włosy trochę, a po trzecie to jak odratsją takie twarde to chyba się nic nie da zrobić, żeby potem krostki nie wyszły... musisz odczekac aż odrosną i będą takie miękkie i dopiero znowu... przynajmniej ja nie znalazłam na to sposobu. Chyba, że użyjesz kremu do golenia, wtedy jest o wiele lepiej! Ale kremu można używać najwyżej raz na tydzień z tego co pamiętam.

Gość rybunia23
Wiesz, golę się brzytwą po dziadku i kremem Brutal, bo tani i dobry. Może sposób golenia ma wpływ na mój problem?