Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej garbas

płyn z penisa, szybkie dojście

Polecane posty

Gość andrzej garbas

witam. od jakiegoś czasu współżyję ze swoją pierwszą partnerką. Spotykamy się tylko na weekendy, a i nie zawsze wtedy dochodzi do seksu. W związku z tym pojawiają się moje pytania. Przed stosunkiem nawet w czasie pocałunku lub tez zwykłego leżenia z mojego penisa wydobywa się płyn (wydzielina preejakulacyjna?). Nie wiem czy jest to normalne, ale boję się że spowodowane może być zbyt częstą masturbacją. Jest to nie tyle krępujące co dosyć uciążliwe, ponieważ nie chcę żeby moja partnerka musiała mieć kontakt z ta wydzieliną w czasie np seksu oralnego. Drugi problem to szybkie dojścia. Jestem młody, mam 19 lat. Jak już czytałem może to być kwestia wieku i pożądania. Ale co zrobić by nasz seks trwał dłużej. Nikogo nie satysfakcjonuje przecież stwierdzenie, że tak szybko kończę bo moja wybranka tak na mnie działa. Chciałbym dać jej więcej przyjemności. W moim mieście nie ma seksuologa, a za bardzo mobilny nie jestem by udać się na drugi koniec województwa także proszę o radę Was. Czy zaprzestanie masturbacji pomoże? A może są dostępne jakieś leki bez recepty?

Gość fdse
jak czujesz ze dochodzisz to sie zatrzymaj i wyciagnij .Odczekaj pol minuty i tak w kolko.

Gość śmieszne z tą lampą
ale prawdziwe :)

Gość andrzej garbas
hehe, już tak próbowałem niestety jednak efekty mizerne i chyba mija się to z definicją seksu :) nie ma żadnych innych metod niż ćwiczenie mięsni Kegla, co zresztą robię od kilku dni? a da się pozbyć tego płynu? Zresztą, wiem że częsty stosunek pozwala się dostroić i wydłuża czas trwania seksu, ale w naszym wypadku jest to niemożliwe.

Gość fdse
hehe, już tak próbowałem niestety jednak efekty mizerne i chyba mija się to z definicją jakie mizerne ? Efekty sa wlasciewe ,bo podniecenie opadnie.i mozesz jechac od poczatku.Twoj problem jest brak kontroli podniecenia.typowy dla nastolatkow

Gość andrzej garbas
więc pozostaje czekać?

ta wydzielina jest normalna i nie ma nic wspolnego z twoja masturbacja Jest bez smaku w przeciwieństwie do spermy więc dziewczyna nie powinna zwracać na to uwagi.Sprobuj zrobic jej orgazm inaczej niz samym stosunkiem seskualnym a potem wkladaj.

Gość fdse
płyn hamulcowy /?