Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytanka

czy wychodzic z niemowlakiem w taka pogode??

Polecane posty

Gość czytanka

raz snieg pruszy, raz kropi deszcz.. raz slonce - nie moge sie zdecydowac czy wyjsc na spacer czy nie.. w lecie cora byla na dworze min raz dziennie a teraz sa nawet 3 dni pod rzad czasem ze nie wychodzi:( czy robie cos nie tak czy za wszelka cene powinna byc codzien na dworze?? corka ma 8 miesiecy

Gość KAROLCIA.........
zatrudnij Moromyszy z Marsa niech one z nią wyjdą, a ty w tym czasie spokojnie pomalujesz sobie paznokcie :-P z mokrymi pazurami nie będziesz przynajmniej pisać bzdur :-0

Gość czytanka
dlugo nad tym myslalas? pewnie strasznie Ci sie nudzi skoro pofatygowalas sie na tak nieudolna probe upokorzenia mnie:O

Gość KAROLCIA.........
nie było zamiarem upokarzanie ciebie :-0 a kto tutaj sie nudzi to widać :-0 idź na ten cholerny spacer i po sprawie :-0

Jak pada, sypie, grzmi i wieje, to też nie wychodzimy. Sama w taką pogodę nie mam ochoty wychodzić w domu. Kiedy pada, to zazwyczaj czekam aż przestanie i wychodzę z małym chociaż na pół godziny, ale zazwyczaj krążę blisko domu, żeby w razie deszczu móc szybko wrócić.

Gość kacha154
Ja mam maleństwo które ma 11 miesięcy i moja niańka jest dość leniwa :(, iczasami też nie wychodzi po kilka dni bo zimno tak twierdzi, więc ja dzisiaj ubrałam ja cieplutko opatuliłam w kocyk i godzinka spacerku jak znalazł , polecam!

moja sąsiadka z 5 miesiecznym synkiem wychodzi jak pada, jak sypie, jak wieje :D cały czas z małym na polu i dobrze bo dzieci trzeba hartować żeby potem nie chorowały :D

ja mam 3 tyg coreczke-w sumie jest duza,pulchniutka wazy ponad 4,5 kg-polozna kazala wychodzic, ale ja sie obawiam tego okropnego wiatru?

Gość anka 32
u mnie pogoda też paskudna, mała ma 7 tygodni ale wychodzę codziennie, przynajmniej na pół godzinki

Gość przy takiej wilgoci wirusy
dogodnie sie mnoza, ja bym poza naglami potrzebami np szybkie zakupy czy iscie do kogos siedziala w domu,

Ja jestem za. Wychodziłam z moim codziennie, czy pogoda czy niepogoda, wiatr, śnieg... zawsze. I skutki są oczywiste - 13 miesięcy i absolutnie żadnych chorób.