Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidlanka

Próżniowe worki

Polecane posty

Gość lidlanka

Może któraś z Was będzie umiała mi pomóc ? Kiedyś w Lidlu kupiłam dwa worki w komplecie, co to do nich się wkłada coś :) a potem za pomocą odkurzacza odsysa powietrze. Te co mam, juz zapełniłam. Chcę więcej :D Wiecie może, gdzie , poza Lidlem, można je kupić ? Na wszelki wypadek dodam, że mieszkam w Łodzi.

Gość lidlanka
Kapikapi, dziękuję za odpowiedź. Napisz jeszcze, trzymają próżnię ? Jeśli sa dobre, to będę szukać :) w Biedronce.

Nie raz widziałam takie worki w sklepach, ale ich nie kupowałam, bo nie bardzo wiem jak je używać i do czego. Napiszcie coś więcej, do czego są przydatne? co w nich przechowujecie? ubrania? a nie wygniotą się w nich? rozumiem, że złożone koce, albo kapy, jakieś nieużywane, ale ubrania? przecież będą w nich bardzo ściśnięte, zduszone. Podzielcie się swoim doświadczeniem z używania tych toreb próżniowych.

Gość lidlanka
Czajko, Kapikapi trochę napisała :) A ja zapakowałam w duży worek pierzynę. Kiedyś , w reklamie Mango zachęcano do przechowywania w tych workach różnych zapasowych rzeczy - kołder, swetrów, kurtek puchowych a nawet, co mnie też zainteresowało, książek . Gdy zapakuje się rzeczy w taki worek, nie grozi im ponoć wilgoć, mole, brzydki zapach, co jest ważne, gdy przechowujesz coś np. w całorocznym domku wypoczynkowym, w którym nie pali się regularnie. Albo na strychu czy piwnicy. Czy się gniecie, nie wiem, wydaje mi się to mniej ważne. Mam nadzieję, że pomogłam :)

Gość lidlanka
Kapikapi, dziękuję, będę sprawdzać :)

Gość pisłam kiedyś
zaopatruje siebie, rodiznę i nzajomych w te worki.:) Kupuję je w Maximusie w takim sklepie z azjatyckim wszystko za 4 zł. wiem, nie każdemu tam po drodze, ale może komuś ta informacja pomoże

Gość mimki12
worki można dostać w realu i carefuor:)

Gość lidlanka
mimki, stosowałaś któreś ?

Gość mimki12
tak sprawdzałam te z reala i z carrefoura również , są bardzo dobre powietrze z nich nie uchodzi, wyciaga sie powietrze z worków przy pomocy odkurzacza, i jest zawór który jest szczelny polecam ja stosuje:)

Gość lidlanka
mimki, dziękuję, poszukam tam :)

Gość a t ma
a to ma byc jakis specjalny odkurzacz czy taki zwykly domowy?

Gość lidlanka
zwykły domowy :)

Gość lidlanka
meaaa, wiem, że nie gryzie, niepotrzebna ta zgryźliwość. Szukałam, znalazłam na allegro. Tylko ja wolę kupić coś, co mogę najpierw dotknąć. Tak już mam :)

Gość dokłądnie te worki
kupuję po 6 zł za szt

Te worki faktycznie są w stanie zaoszczędzić wiele miejsca w szafie. Na pewno można je kupić przez sieć, w sklepie kamai.pl są w różnych rozmiarach i naprawdę dobrej jakości.

Gość signomi
Ja niestety kupiłam na allegro i na cztery worki jeden ok . Dramat jakiś . Nie polecam , lepiej kupić w sklepie .

ja polecam worki ze sklepu www.twojedodatki.pl. Są niedrogie i dobre.

Gość Selena_G
Mało sklepów ma takie prawdziwe worki próżniowe niestety. Wiele firm sprzedaje jakieś dziadostwo. Prawdziwe worki, gdzie można sporo zmieścić nawet największe koce mają w sklepie na stronie www.sklepoliwia.pl . Stąd bym proponował kupić. Ja mam i dobrze się używa.