Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie to male

Jak mnie wkurza, że filmy są sprzedawane w formacie 169

Polecane posty

Gość jakie to male

Kupiłam sezon popularnego serialu. Zapłaciłam 200 zł. Dzisiaj wzięłam się za oglądanie i mały obrazek pośrodku ekranu, a reszta to 2 grube czarne paski.:( Wiem, że filmy są sprzedawane w oryginalnej wersji kinowej, ale Was to nie wkurza?

Gość vale tudo
jak masz slaby wzrok to idz do okulisty

Gość dziwne co napisałaś
przecież teraz wszyskie tv lcd maja format 16:9 :) większość dużych starych crt też ma 16:9 dziś filmów nie robią pod stare małe telewizorki 4 : 3 bo to lipa :o prosta i pełna odpowiedz :)

Gość jakie to male
Ja mam nowy LCD i format obrazu wynosi 4:3, ale mam na pilocie przycisk gdzie mogę ustawić 16:9, a przy filmie, serialu na płycie już nie mam takiego wyboru. Nie mam problemu ze wzrokiem, ale drażni mnie to.

Gość tv lcd 43 to lipa
pewnie jest mały zakładam ???

Gość jakie to male
29 cali

Gość jakie to male
Na początku jak go podłączyłam miałam 16:9, ale bawiłam się pilotem i ustawiłam 4:3

Gość tv lcd 43 to lipa
nie zrozum nie zle 4:3 jest dlatego kiepski przedewszystkim w lcd bo ma rozdzielczość 1024 x 768 filmy bluray i hd , telewizja N nadają w 1366 x 768 ;) w tv lcd zniżanie rozdzielczośći wiąże sie z rozmazaniem obrazu do tego wszystkie filmy dvd,hd dvd teraz chodzą tylko w 16 :9 stąd problemy :( narazie wolę poczekać na lcd full hd albo led tv :classic_cool: :)