Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziwneee

NA DIETACH MAJĄ MNIE W DUPIE!POMOZECIE MI??schudlam 5 kilo a wymiary te same!!!

Polecane posty

Gość bardzo dziwneee

zaznaczam ze nie schudlam z wody bo już od trzech miesiecy waze 5 kilo mniej niz wazyłam a wymiary dalej takie same..przez trzy miesiace stracilabym tłuszcz wiec to nie z wody tylko schudlam .. czemu wiec wymiary sie nie zmienily ? jesli zmienily sie to tylko 1 cm mi spadly uda ale tylko 1 cm na 5 kilo to cos nie tak chyba?

Gość Żmyja
Najpierw spada tłuszczyk z górnych części ciała - buzi, ramion, biustu... 1 cm mniej w udach to nienajgorszy wynik. Ćwiczysz?

Gość bardzo dziwneee
kochana ale czy to nie dziwne? spadłam strasznie z wagi bo aż 5 kilo i nie rozumiem czemu wymioary sie prawie wcale nie zmienily ? wazylam 60 kilo na wzrost 169 cm więc nie byłam gruba tylko tłusta bo mam cieniusienkie kosci!

Gość bardzo dziwneee
żmyjo własnie nie ćwicze ani troche:(nic a nic.. raczej moja opraca polega na siedzeniu prze kompem .więc ciągle siedze i nie cwicze a stracilam te 5 kilo mało jedząc i nie jedząc kolacji i tylko tak !!

Gość bardzo dziwneee
w tym sęk ze wymioary ramion mam identyczne jak mialam przed schudnięciem tylko uda sie zmienily :(twarz tez taka sama raczej :)

Gość wg mnie nie ma
moze waga zepsuta

Gość NIE ZNACIE SIE RACZEJ
zepsuta waga