Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda_52

Przegrana...

Polecane posty

Gość Wanda_52

Jednego i jest to mój mąz , zycie seksualne wcale dobrze nam się nie układało, mąż zawsze wolał oglądać film, niż się kochać, w wieku 50 lat juz nie robimy tego bo mąż nie chce, nie warto być wiernym młode dziewczyny jeśli psychika wam na to pozwala to kochajcie się wtedy kiedy macie na to ochotę. Ja straciłam wszystko mam teraz 52 lata, i zadnych wspomnień.

Gość wiocha.........
kazdy kij ma dwa konce...zenada :o

dokładnie :) trzeba korzystać z życia ile się da...mieć tyle miłości aby później móc wspominać te niesamowite chwile uniesień

Gość dam namiary
i dlatego dla dojrzałych emocjonalnie kobiet sa faceci, ktorzy potrafią docenić i dopieścić. Jak jest ktoś zainteresowany to prosze o kontakt.

dokładnie :) trzeba korzystać z życia ile się da...mieć tyle miłości aby później móc wspominać te niesamowite chwile uniesień

przyszłosc istnieje tylko w wyobraźni nie warto czegoś robić tylko dla wspomnień

Gość Do Wanda
Dziwne to ze facet ok 50 nie chce wiecej sexu. Sam mam 52 i tak prawde mowaic moge i chce codziennie sie kochac Ok moja partnerka jest o wiele odemnie mlodsza ,i moze to tak korzystnie wplywa na moje libido .Nie zyje przeciez tylko po to zeby jesc spac i pracowac , mysle ze kiedy juz nie bede mogl ,cale zycie straci sens

Gość wojmac
W zyciu zawsze jest jakies wyjscie.Zyjesz tak jak na to zaslugujesz.Mam wielu znajomych gdzie problem byl w druga strone.Teraz tez mamy po 50 lat i coz ci faceci moga wspominac?

Gość Do Wanda
Dziwne to ze facet ok 50 nie chce wiecej sexu. Sam mam 52 i tak prawde mowaic moge i chce codziennie sie kochac Ok moja partnerka jest o wiele odemnie mlodsza ,i moze to tak korzystnie wplywa na moje libido .Nie zyje przeciez tylko po to zeby jesc spac i pracowac , mysle ze kiedy juz nie bede mogl ,cale zycie straci sens

warto czymś się zająć żeby nie narzekac na męża, cały świat etc. każdy pretekst jest dobry:) do Wandy qrcze tak się zastanawiaćam :D

Gość to zaskakujące objawienie
do Do Wanda u Ciebie coś sie zrobiło z twoim rozumem..... moze wtedy gdy młodsza partnerka stanęła - sorry położyła sie- obok . Piszesz jak samiec ssaka... Po okresie zdolnosci rozrodczej przychodzi czas na zejscie śmiertelne.

Gość Do Wanda
A czy my sie nie zaliczamy do ssakow? to zaskakujące objawienie- nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ,ze bardzo wiele zalezy od partnera ,jesli druga strona mnie nie pociaga to na pewno beda z sexu nici Kazdy ma prawo sam decydowac jak i jak dlugo chce zyc ,mnie nie cieszy wizja wegetacji .nie slinie sie do dzis na widok pieknej kobiety bo samo patrzenie mnie nie podnieca jak innych

Gość wojmac
Czyzby Wanda wreszcie dostaLa to za czym teskni?

do Wanda zaliczamy się, ale zaden inny gatunek nie jest tak seksem opętany;):) wojmac może, wspomnienia na zamowienie:)

Gość Do Wanda
To fakt my jestesmy bardziej rozwinieci ,ale czy to mozna zaliczyc do opetania?

może złe słowo , mialam tylko na mysli gotowość i pragnienie nie wiedząc dlaczego:)

Gość Do Wanda
maalutka Fakt jest ,ze jak starszy facet ma duzo pieniedzy to zawsze sie kolo niego kreca jakies kobiety ,im bogatrzy ,tym ladniejsze Ja sie nie zaliczam na szczescie do milionerow

Do Wanda no coż każdy sądzi wg siebie:):) nie moja sprawa ale powiem Ci, w tym wypadku chodzi o osobowość, o taką aure jakiej nigdy wcześnie nie widziałeś.

Gość Do Wanda
Kochalas sie w nim ,ale tylko platonicznie na pewno ,po blizszym poznainu z regoly czar pryska

Gość Giemoo
To znaczy sie co, naklaniasz mlode dziewczyny, zeby sie puszczaly? Idz w cholere z takimi radami. Mozna wspominac inne rzeczy, nie tylko seks.

skąd wiesz? to zależy od przewodności ciala, jesli chodzi o niego kosmicznego transu jestem pewna ;)

Gość Do Wanda
Giemoo nie potrafisz czytac? maalutka nie badz nigdy niczego pewna lepiej na tym wyjdziesz

niektórych rzeczy się po po prostu wie, on ma w sobie tyle porażającej męskości ;) sam jego dotyk działa jak narkotyk :) dlaczego mam wychodzić lepiej??

Gość Do Wanda
maalutka po prostu wtedy sie nigdy nie rozczarujesz