Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraliczek smoczek

Komu na gronkowca pomogła cebula?!!

Polecane posty

Gość koraliczek smoczek

stosuje ją od 4 dni- scieram na tarce i nakladam na twarz na noc , rano zmywam. Mam pytanie do osób które sie tak wyleczyły- jak długo robiliscie takie maseczki? kiedy widac efekty i czy sa one u was trwałe? u mnie po pierwszych zastowosowaniach było ok bo nic nowego nie wyskoczyło ale dzis znow 2 nowe wilekie prychy . Jestem juz tym zduzgotana , bo w ciągu tygodnia moja cera pogorszyła sie tak że nie moge na to patzec , i te bilzny które potem zostaja. Dodam ze 2 lata temu zaczełam leczenie dermatologiczne i leczyłam sie ok pół roku tatralysalem i innymi natybiotykami plus tab anty i od tamtgeo czasu było wszytko ok- cerę znów miałam praktycznie idelaną,mimo ze tab anty i antybiotyki doustne odstawiłam - 9 m-cy temu a atybiotyki 1.5 roku temu Od ponad roku stosowałam juz tylko żele z antybiotykami na twarz i praktycznie zapomniałam co to trądzik , I teraz zaczeło wracac . A niech to szlag. We wrześniu zaczełam juz brac liśc oliwny, teraz juz 3 dzien stosuje tą cebule,zaczełam tez barc homepotyczne tabletki- sulfur complexe lehning , no i nadal stosuje żele z abtybiotykami na twarz. Jesli chodzi o gronkowaca ,- to wiem ,z ego mam bo robiłam posiew. Nie chce wracać juz do antybiotyków- od tego leczenia teraz walcze dodatkowo z grzybica jako skutek uboczny leczenia i jak bede brała antybiotyki to jej nigdy niewylecze. Tym bardziej ,ze antybiotyki to nie sposób brac przecież całe zycie. Plis piszcie komu pomogło, a może ktos ma jeszcz jakieś pomysły. Pocieszcie mnie ,że ta cebula zadziała bo juz i tak żal mi starsznie tej pięknej cery którą miałam jeszcz tydzień temu.

Gość J.Lo74
cebula?!!!kto ci to "odpalił"do wykonania?idz lepiej do dermatologa!

Gość koraliczeksmoczek
hymmmmmm najwyraźniej widać,ze nie miałaś problemu z gronkowecem ani zgrzybem. Nie wiesz jak ciżeko i dlugotrwale się to leczy. I że jak zawodzą metody klasyczne lub są niewystarczające to człowiek szuka dosłownie wszytkich mozliwości.Napisłam ,ze wolałabym unknąć brania antybiotyków bo w ten sposób nie wylecze sie z grzybicy,wiec dlatego ta cebula. A kto mi to polecił -min razy z kafe tych co sobie tym pomogli.

Gość gośćdsadasd
muszę powiedzieć, że nawet działa, ale trzeba zjadać jedną cebulę dziennie.