Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anisia23

wszystkie spodnie sa na mnie za dlugie!!!

Polecane posty

mam 160cm. wszystkie spodnie w sklepach sa na laski ktore maja conajmniej 170!!!gdzie moge znalezc spodnie o krotszych nogawkach??

Gość kupuj dla nietypowych
oznaczonych literką N.

Gość kupuj dla nietypowych
A te spodnie są ohydne -----podkreślają sadełko na brzuchu!!

Gość co za ohydne biodrówki
ja przy 1,56 wszystkie skracam, czasami i 20 cm, a kupuje w zarze, tam w ogóle szyją na 1,80!

Anisia spokojnie, ja mam te spodnie i ten rozmiar, wcale nie widać sadełka nie narzekam, fakt nogawki musiałam skrócić, ale to nie jest problem.

a i ważne w realu nie wyglądają tak jasno jak na fotce(szkoda). Jeżeli zamówiłabyś rozm. 36 to zapewne byłyby na Ciebie za duże

ja jak założyłam to tak właśnie wygląda jak na zdjęciu, ale wiesz jak je noszę to w ogóle nie czuję się jakby miały niski stan, są po prostu wygodne

dlatego tylko rozmiar 34 wchodzi w rachube ciezko mi w sklepie znalezc taki maly rozmiar:( wszytko wiecznie na mnie wisi bo rzeczy tezar uniwersalne tylko!!!!

Gość Revania
jeansy w sklepach markowych levisy, wranglery, lee maja bardzo roznorodna rozmiarowke i dla osob nickich tez tam jak kupisz napewno nie bedziesz musiala nic skracac wiem co mowie bo mam tez 1,60 tez mnie wkurwia do skracanie ale te laski po 1,80 i wiecej maja za krotkie nieraz i co one maja zrobic

a te są dopasowane, ale każda z nas ma inną figurę - ja mam podobny problem i już dawno pogodziłam się z tym by skracać nogawki i zamiast myśleć, ze nogawka za duża po prostu ją skracam i tyle, no i rozm 36 dla mnie za duży, w sklepach widzę tylko rozm. 36, ale właśnie z tej firmy zamawiam spodnie 34 i pasują mi.

Gość majaaaaa
najlepsze jest to że jak sie ma nawet 170cm to i tak spodnie w wielu sklepach są często za długie. szkoda że oprócz rozmiarów na szerokość nie ma rozmiarów dodatkowych na dlugość. zawsze mam wrażenie chcociażby w zarze że spodnie tam są na na 180cm