izza00 0 Napisano Listopad 11, 2007 Moze Bóg wam pomoze.ja podejrzewam ze jestem w ciązy,jestem sama.bez meza,chlopaka,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 11, 2007 Moze Bóg wam pomoze.ja podejrzewam ze jestem w ciązy,jestem sama.bez meza,chlopaka,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
equity 0 Napisano Listopad 11, 2007 chcialabym tak ja ty byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoszeeeeeeeeee Napisano Listopad 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pupuppupupupuppuuppuu Napisano Listopad 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest tu kto Napisano Grudzień 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i_znów_przyszła Napisano Grudzień 4, 2007 jdziś dostałam @ a juz myslałam że sie udało..spóźnił mi sie tydziec tez nie moge zajś w ciążę...jestem załamana...życie dla mnie traci sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super szybki plemnik Napisano Grudzień 11, 2007 Gdzies byl taki artykul, ze witamina C w duzych ilosciach (chyba okolo 10g na dobe) powoduje, ze kijanki sie nie sklejaja. Dobrze byloby tez milusinskiego zmusic do sportu bo to poprawia poziom testoronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.b.c 0 Napisano Listopad 18, 2008 tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach