Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

internet a uczucie nasze doswiadczenia?

Polecane posty

czy istnieje cos takiego jak internetowa milosc? przyjazn?a moze to tylko wymysl nasze j wyobrazni...

przyjaźń tak w miłość nie wierzę za pośrednictwem internetu można się przyjaźnić i nigdy się nie spotkać a co do miłości to nie jest to raczej mozlwe

a ja wierze:) mam ku temu powody gdyz moja przyjaciolka wlasnie w ten sposob poznala chlopaka i sa razem do dzis:) pzdr:) nie ma rzeczy niemozliwych:P

podkreślmy POZNAŁA a nie się w nim zakochała za pomocą sieci to jest ta różnica

Gość SkaRbie **
poznała zakochała nie ma nie mozliwych:)

Gość to moze sie zdarzyc uwierzcie
moja kolezanka za miesiac bedzie obchodzila druga roczniec slubu z facetem poznanym przez net. a wiec mozliwe:)

Gość emmeline771
ponad 2 lata temu poznałam pewnego faceta przez Internet, spotkaliśmy się po roku pisania. do dziś jest cudownie. Zrobiła się z tego dobra przyjaźń, mająca zapędy w stronę związku,ale chyba póki co nie ma sensu nic zmieniać, mieszkamy 300km od siebie,więc bycie razem byłoby bardzo trudne. Wiadomo,jeśli uczucie stanie się silniejsze to nie będziemy się przed nim bronić. Spotkaliśmy się wiele razy, nawet na wakacje wyjechaliśmy na 2 tygodnie, korzystamy z każdej okazji,która pozwala nam się zobaczyć. Dogadujemy się świetnie, no wiadomo,że czasem zgrzyty się jednak pojawiają,ale znamy się na tyle,że nie ma chorych niedomówień, najlepszy człowiek jakiego poznałam. najbliższy, najczulszy, najukochańszy.

Ja mojego Misia też poznałam przez Internet. Jesteśmy razem ponad 7 miesięcy i mimo wielu zawirowań bardzo się kochamy. To trudna miłość z wielu powodów, ale najważniejsze, że trwa.Miłość można znaleźć wszędzie, ale generalnie lepiej, żeby miłości nie szukać na siłę. To jest najfajniejsze, że życie lubi nas zaskakiwać.