Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 logi123

DO WSZYSTKICH----------doswiadczenia----wskazowki

Polecane posty

Go艣膰 logi123

witajcie poznalem fajna dziewczyne spotkalismy sie na razie raz bylo fajnie, tematy do rozmowy przychodzi艂y bez problemu.... mieszkamy troche daleko od siebie tak wiec nie mozemy sie widywa膰 codziennie, pozostaje kontakt telefoniczny i smsowy i tu zaczyna sie m贸j problem..... mianowicie BRAK TEMAT贸W zadzwonilem raz porozmawialismy ale rozmowa zupelnie sie nie klei艂a tak wiec przeszed艂em do planu B czyli sms ale i tu powoli widze ze nie mam o czym pisa膰 PYTANIE czy w Waszym przypadku tez tak jest, jak to zmienic

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zn贸wwwww
nie..w moim przypadku tak nie jest. rozmawiamy codzinnie na gg po kilka godzin, rozmaiwamy przez tel. prawie godzine..tematow nie brakuje..i ciagle nie potrafimy sie nagadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 logi123
zn贸wwwww - - a o czym tak rozmawiacie i piszecie jesli mozna wiedziec... bo o pogodzie chyba nie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakby ci to powiedziec
nie rozmawiamy - dzia艂amy :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozna rozmawiac o
szkole, o dziecinstwie, o imprezach, wycieczkach. a najlepiej to jakbys wiedzial co ona lubi najbardziej. dla przykladu; jesli lubi np gory, wedrowki po gorach to dowiedz sie conieco o tej jej pasji, a pozniej zacznij o to pytac. np jak bylo na ostatniej wycieczce, na jakich szczytach byla, jak sie tam wchodzi czy ciezko itp itd. zreszta jesli ktos cos lubi i zada sie jedno pytanie to on zacznie nawijac i nawijac ty nie bedziesz musial nic mowic (jedynie przytakiwac, mowic - NAPRAWDE? to super! itp ewentualnie dopytywac) a ona pozniej stwierdzi ze zajebiscie jej sie z toba rozmawia! ja tak mialam z takim kolega. on mnie tak podpytywal a ja nawijalam. i pozniej sie dziwilam co mi sie z nim tak super gada. pozniej w jakiejs madrej ksiazce przeczytalam ze to taki chwyt psychologiczny jakby. tylko twoje zainteresowaniejej pasja musi byc szczere. nie mozesz zadawac tych samych pytan po kilka razy bo uzna ze jej nie sluchasz.

Udost臋pnij ten post

ja z moim aniolkiem rozmawiam o tym jaka mam na niego ochote.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe jak maja
przez telefon na siebie patrzec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 logi123
dokladnie przez telefon na nia sobie nie popatrze to wszystko dlatego ze zalezy mi na niej i nie moge sie wluzowac.... nigdy nie mia艂em problem贸w w relacjach z kole偶ankami. A o studiach tez sobie nie pogadamy, bo ona zrobila po LO studium i zacz臋艂a prace :/ JUZ NIE CHCE DO NIEJ PISAC -jak minal dzin -jak sie czujesz -co robisz -dobranoc i w ko艂o to samo................ Teraz mam watpliwosci czy ona naprawde mi sie podoba czy to tylko bylo zauroczenie, wszak ona do mnie nie piszeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li to ty ostatnio
pisa艂e艣 pierwszy ci膮gle i dzwoni艂e艣 to nie pisz przez jaki艣 czas. powinna napisa膰 a jak nie to bardzo sie ucieszy jak w koncu napiszesz. tak偶e zr贸b przerwe w pisaniu.

Udost臋pnij ten post