Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathDODA 14

Staciłam cnotę

Polecane posty

Gość kathDODA 14

mam chłopaka, który bardzo nalega na miłość. Wcześniej tylko sobie baraszkowaliśmi ot tak pod kołdrą na golaska ;). Było fajnie, ale tylko przez miesiąc, bo on się starsznie znudził, wtedy ukradł swojej matce taki wibrator i się nim bawiliśmy. Podczazs jednej z zabaw pozwolił sobie na więcej i włoży mi go "tam" i chyba straciłam dziewictwo. (Bardzo się boję, że już nie jestem dziewicą.) Ale teraz namawia mnie na seks w pupę. Mam obawy czy mogę od tego zajśc w ciążę, bo jeśli nie to OK. Bardzo go kocham i chcę z nim być na zawsze. Też nie chciałam się wcześniej zgodzić na lizanie jego wacka, ale jakoś się przezwyciężyłam i jest ok. Mam nadzieję, zę teraz też będzie fajnie, ale pod warunkiem, że nie zajdę w ciążę. Już uzbierałam na wrazie czego 14 prezerwatyw, któr podbierałam ja swojej matce i moje kożenaki kupiły w supermarkecie, bo się wstydziłam.

Gość superfajnieodlotowo
fajnie

Gość kathDODA 14
muszę jeszcze nadmienić, że mam pryszcze, pingle, szczurzą klatę i tak naprawdę jestem stulejarzem :(

Gość marzenka098765Trzymaj sie
ŁO MATKO BOSKA :( DZIECI DO ŁÓŻEK.

Gość buehehhe...dobree
:D:D:D

Gość bo sama tego chcialas

Gość kathDODA 14
dlaczego ktoś się za mnie podsazywa? Jaki są sposoby, żeby sprawdzić czy jeszcze mam cnotę i czy od seksu w pupę będę w ciąży?

Gość heheheheheehhehe
Chyba komus sie nudzi ...

Gość kathDODA 14
proszę o pomoc, bo mama powiedziała, że ma sposób żeby sprawdzić moje dziewictwo. Jak on może to sprwdzić?

Gość kathDODA 14
a tata powiedzial ze jak nie jestem dziewica to on będzie mnie kochac w pupę, i tego tez sie boję bo bardzo nie chciala bym urodzic swojej własnej siostrzyczki.