Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze_wierna

I co z tym fantem zrobić?

Polecane posty

Gość jeszcze_wierna

Kobietki!!! Bo do Was głównie się zwracam, jak udupić męża, który włóczy się po nocach, jeździ na dziwki, wraca pod wpływem autem, olewa wszystko, nie daje kasy etc? Jesteśmy tuż przed rozwodem, ja wyprowadzam się z domu lada moment, a już jak odejdę ciężko będzie coś na drania znaleźć. Facet nie widzi żadnego problemu, olewa wszystko. Od lat szuka przygód w necie, w realu (udokumentowane) ale jeśli chodzi o rozwód (z orzekaniem o jego winie) im więcej tym lepiej. Macie jakieś pomysły? Piszcie Za głupie komentarze dziękuję :P

czy to wszystko co juz napisalas to wciaz malo...az sie za glowe zlapalam bo niby co tu jeszcze mozna dodac

Gość eros29
A dobrze ci tak ! Sama go wybrałaś na męża więc do kogo te pretensje ! Sama sobie jesteś winna ! Nikt dzisiaj nikogo nie zmusza przecież do małżeństwa. Widziały gały, co brały.

Gość eros29
Fragment Innego topiku: gdzie ta sprawiedliwosc gdyby to był jeden czy drugi....ale prawie każdy facet pisze , że nie szukacie dobrych...czyli coś w tym jest...więc po co te ściemy ? Ja widze tylko dobrych samotnych facetów...największe sk**wiele nie nadążają zrywać z wami i brać kolejne... Bez komentarzy. :)

Gość Eros29
Widocznie go mało poznała. A co, cały czas, jak chodzili to był cacy i się kontrolował a po ślubie nagle pokazał swoje oblicze ! Tak było i pewnie przed ślubem i ona to dobrze wie !

co Ty pierdolisz:o mas zjakies kompleksy? gdyby bylo dokladniw diac jacy jestesmy przezd slubem to klurwa nie bylo by polowy slubow on napewno nie byl taki i to ty dobrze o tym wiesz

Gość Eros29
Widocznie go mało poznała. A co, cały czas, jak chodzili to był cacy i się kontrolował a po ślubie nagle pokazał swoje oblicze ! Tak było i pewnie przed ślubem i ona to dobrze wie !

Gość Eros29
Tak i się zmienił tak od razu z ciepłego i czułego na totalnego chama ! Leczyć się baby !

Gość tryrtrytryrt
jeszcze_wierny Mężczyżni!!! Bo do Was głównie się zwracam, jak udupić żonę, która włóczy się po nocach, jeździ do kochanków, wraca pod wpływem autem, olewa wszystko, przepiepsza kasę etc? Jesteśmy tuż przed rozwodem, ja wyprowadzam się z domu lada moment, a już jak odejdę ciężko będzie coś na tą jędzę znaleźć. Facetka nie widzi żadnego problemu, olewa wszystko. Od lat szuka przygód w necie, w realu (udokumentowane) ale jeśli chodzi o rozwód (z orzekaniem o jej winie) im więcej tym lepiej. Macie jakieś pomysły? Piszcie Za głupie komentarze dziękuję

Gość rozwódka
mam pomysł rozstańcie się w zgodzie bo szkoda waszego życia marnować. Pomyślcie ile jeszcze fajnych lat moze być przed wami. A co komu daje chandryczenie się? Nie wyszło i finito. Zamknąć przeczytaną książkę i zacząć następną.

Gość hgjhg
"bo jestes ciota a nie dfacetem?" ciota? bo jest dobry? Zeby nie byc ciota, trzeba byc skurwielem? Gosciu ma calkowita racje, wybieracie samych skurwieli bo tacy wam imponuja, a pozniej narzekanie, jacy to faceci zli.

Gość eros29
pain au chocolat: Tak, masz rację. :) PS: Ja też Cię kocham ❤️

ahahaha nastepny co ma kompleksy :P oj ludzi eludzie :D nie umiesz sie zmienic to najlepiej napierdalac ze tacy faceci sa zli:D uwierz mi ze nie kazdy facet ktory ma jaja jest zly:D

Gość hgjhg
ale o dziwo wybieracie tych zlych

Gość eros29
pain au chocolat: A taka słodka, delikatna jesteś na innym topiku ! Aktorstwo.

Gość romazzz
typowa z niej kobieta. One zawsze graja.