izza00 0 Napisano Listopad 11, 2007 w którym tygodniu ciąży pojawiaja się plamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 11, 2007 boli mnie cale podbrzusze i mam plamienia.za dwa tygodnie powinnam dostac okres,boję się ze to ciąza.spie caly czas i w dodatku jest mi zimno.nie bola mnie piersi.mam mase pryszczy na buzi a zawsze mialam cere czysta jak lza.a w dodatku u mnie w ciele nie ma Ale nie ma plamien ani pryszczy tydzien za wczesnie.tak wiem w dniu spodziewanej miesiaczki zrobie test.ale czuje sie dziwinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 11, 2007 jak masz dostac za dwa tygodnie @ to teraz prawdopodobnie masz owulacje, wiec o jakiej ciazy ty mowisz?????kiedy mialas ost @?? plamienia moga wystapic w polowie cyklu i sa to tak zwane plamienia owulacyjne, nie rozumiem twoich podejrzen odnosnie ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 11, 2007 plamienie mialam pierwszy raz.nigdy dotąd,nie mam prawa mieć ich.mam 25 lat i do tej pory odkąd 13 lat temu dostalam okres nie bylo takich historii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 11, 2007 po co sie wiec pytasz skoro jestes najmądrzejsza? MASZ PRAWO miec plamienie owulacyjne nawet jesli do tej pory nie występowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzanna valadon 0 Napisano Listopad 11, 2007 mam nadzieje, ze mimo twojego (arcy)tonu wypowiedzi przyznam ci racje moniko:D pozdrawiam NIEPEWNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 11, 2007 Izoo i Zuzzanno bo jestescie chyba w jednej osobie______poczekac radze do terminu@, plamienie o niczym jeszcze nie swiadzcy, poczytalam kilka twoich wpisow na innych topikach i dobrze ci radze nie szukac objawow, nie schizowac, nie wmawiac sobie. Napic sie goracej herbaty z malinami, wylezec przeziebienie pod koldra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żadnej z MALINAMI Napisano Listopad 11, 2007 !!! jeśli dziewczyna rzeczywiście jest w ciąży to maliny mają przecież działanie wczesnoporonne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 11, 2007 nie schizowac?????ja dostaje jobla z nerwow.chyba to rozumiecie.same to przeszlyscie.nie jestem chora.nie mam zadnego kaszlu ani nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach