Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solo_femme

Kiedy wreszcie nie czujemy juz bolu oni sie pojawiaja..

Polecane posty

Gość solo_femme

czy to prawda ze byli fgaceci dziewczyny wracaja do nas zazwyczaj wtedy kiedy mamy juz uporzadkowane zycie kiedy jestesmy wyleczeni szczesliwi...nagle oni si eodzywaja.prosze o spotkanie..powrot..mowia ze kochaja.......

Gość solo_femme
?? ?? ??

Gość solo_femme

Gość Eros29
To nie prawda. Tak się dzieje, jeśli kobieta daje jakieś sygnały ku temu aby on znów zabiegał o ponowne bycie razem.

Gość a ja mam inne zdanie
hmmm no ja sie z tym nie zgadzam raczej...kobieta walczy o mezczyzne lugo on ma ja gdzies.. ona wreszcie daje sobie spokuj poznaje kogosukalda zycie od nowa zaczyna byc naprawde szczesliwa i wtedy po jakims czasie nawet dluugim zjawia sie ex..prosi o sznase twierdzi ze sie pomylil ze nigdy nie przestal kochac....piszesz ze tak sie dzieje kiedy kobieta daje sygnaly bzdura!kiedy daje sygnaly ze jej zalezy ze chce byc kiedy walczy byly ma ja gdzies jest pewien jej uczuc!!boze ile tu bylo takich historii..dopiero jak widzi co stracil nagle doznaje olsnienia...

Gość poolimka
wlasnie..czemu oni pojawiaja sie w najmniej oczekiwanych momentach....kiedy my juz nie mamy zadnych zludzen zaczynamy zyc!!!oni nagle spod ziemi wyrastaja...i burza caly spokuj jaki udalo sie zbudowac

Gość ja też walczyłam
ja tez walczyłam i nadal walczę, a mój narzeczony nadal niezdecydowany...ile można ?

Gość 589555
jatez walczylam jak glupia prosilam tlumaczylam i nic...zwodzil dawal nadzieje....odpuscilam lecze sie...zaczelam ukl;adac sobie zycia z kims inny. i zobaczymy.. jak kiedys wroci tzn ze cos tak jeszcze czuje...ze kochal..a jak nie ??tzn ze gowno byly jegouczucia warte!!tylko co z nim bylam tyle wsplnyuch chwil...wiez jaka udalo nam sie stworzyc,..odszedl zamoasty sprostac preoblemom...zastanawiam sie codziennie ile ja dla niego znaczylam..

Gość wracają w najmniej oczekiwanyc

Gość bleee66
była mojego mężczyzny też się odezwała po ponad pół roku-nie wiem , po co?? Jakimś cudem zdobyła jego numer i miała nadzieje,że On pojedzie się z nią spotkać 200km. potem, musiał jej dać znać dobitnie,że nic z tego,bo ona chyba nie zrozumiała,że ma się odczepić- narzucała przez dwa miesiące... teksty typu: nie masz chwili, aby się spotkać itp. A dodam, że to ona kręciła na niego nosem Co wy na to??

Gość oni się pojawiają
gdy sie dowiedza, ze onteresujecie kogoś innego. Taka mentalnośc psa ogrodnika.

Gość tak to juz bywa

Gość tak to juz bywa

Gość tak to juz bywa

Gość dserr
czemu wracaja jak my zaczynamy byc z innym?czemu sa tacy desperaci to maja nas dluuugo w dupie a potem w np mimo ze jestesmy zareczone oni zaczynaja walczyc..