Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajkakakka

opony zimowe

Polecane posty

Gość jajkakakka

ile kosztuja, ojciec mowi, ze nie kupi bo ammy caloroczne, ale przeciez co innego grudzien a maj, pogadaj z tepakiem :O

Gość gfdser
fajnie od tepakow sie nazywacie .

Gość jajkakakka
ja bylam glebem, mułem- przem,oc psychiczna- nie ma czego zazdroscic, 15lat sttraconych w nerwach :(

nie wiem jakie masz auto ale mysle ze felga ok 100zl sztuka opona ok 250zl sztuka.Sadze ze 1500zl starczy do auta sredniej klasy.

Zalezy jaki macie samochód i jaki profil i rozmiar opony jest zalecany:) Ja kupuję opony w FeuVercie:)

Zalezy jaki macie samochód i jaki profil i rozmiar opony jest zalecany:) Ja kupuję opony w FeuVercie:)

Gość sara_OK
Ja kupiłam w www.netcar.pl mają dobre ceny i dobrze doradzają, bo ja się na tym nie znam..

Gość jak macie uniwersalne
czyli caloroczne to nie trzeba :) Poza tym to zdaje sie samochod ojca, tak?

Gość gupeek
jak sie nie znasz, to skad wiesz czy dobrze doradzaja? :D moze po prostu naciagaja (kto pracuje w sprzedazy ten wie, ze najlepszy jest klient, co sie nie zna - mozna mu wcisnac wszystko :D)

To zależy od producenta opon, bo są droższe i tańsze modele, jak można się domyślić. Zobacz na 1234opony.pl, tam mają duży wybór opon, wszystkich producentów, więc będziesz mógł sobie porównać ceny i jakość.

kiedyś ludzi jeździli na jednych oponach cały rok i bylo dobrze. ;) mi tam zimówki nie potrzebne. jak będzie lód to jeden grzyb jakie ma sie opony i tak sie przytulisz do drzewa.

Całoroczne opony nie nadają się do niczego. W lato za miękkie- szybko się kończą, w zimę za twarde- słaba przyczepność. Jeśli nie umiesz wyprowadzić auta z poślizgu, albo w trasy jeździsz to kupuj jak najlepsze zimówki. Jak jeździsz tylko w mieście i lubisz dreszczyk emocji to całoroczne wystarczą ;]

Gość Ogrodnik i pies
Jakie opony ,ktorego producenta na zime?

Gość dembica sa tanie dobre
bo firma amerykańska ta firmę przejęła

Gość Opona.pl
O słuszności jazdy na oponach zimowych, letnich i całorocznych dyskutowano już wiele. Trzeba wziąć pod uwagę zawsze warunki atmosferyczne w jakich poruszamy się naszym pojazdem. Inaczej zima wygląda w Polsce, a inaczej np. we Francji. Inaczej jest również kiedy jeździmy tylko głównymi ulicami dużych miast i kiedy wybieramy się np. w odległe od nas mniejsze górskie miejscowości. Co do wyboru samych opon, polecić możemy naszą platformę dopasowującą je do konkretnych modeli samochodów. Pośród najlepszych producentów od dłuższego już czasu w opiniach naszych klientów przoduje marka Goodyear.

Gość fsdghjkl;'
skoro całoroczne to znaczy ze OK coraz wiecej ludzi takie własnie kupuje nadaja sie i na lato i na zime w ziemie nie twardną jak zwykle letnie

Gość wegt
A ja kilka lat temu kupiłem używane ponimieckie za 25 zł sztuka i służą do dziś

Gość gość
Ja bym jednak kupował zawsze opony i letnie i zimowe. W http://www.norauto.pl/ jest spory wybór. Można przeglądać do woli, w zasadzie są tam wszyscy liczący się producenci opon. Polecam, bo zima tuż tuż.

Gość gość
Wolę opony zimowe i letnie niż całoroczne. Jeśli jeździ się w ten sposób to jest dużo bezpieczniej i wygodniej. Ostatnio jestem zadowolona z Continental, wymieniałam niedawno. Kupowałam je w http://speedgum.com.pl/ , to porządny sklep.