Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkaaaa23

Do ludzi pracujacych i studiujacych

Polecane posty

Gość mariolkaaaa23

Jak dajkecie rade pogodzic nauka, prace i odpoczynek? Ja przyznam sie,ze mam z tym problemy:O jak wracam z pracy to jestem tak zmeczona,ze nie mam sily na nauke:O Zmuszam sie do nauki, ale jest mi ciezko. jak jest u was?

Gość rozpustnica
ja studiuje dziennie i pracuje w wekeendy i czasem w tyg tzn wtorki i czwartki :) jestem dopiero na 1 roku. daje jakso rady ucze sie w autobusach albo poprostu slucham uwaznei na wykladach przed sesja napewno wiecej czasu poswiece na nauke ;) jak naarzie nie mam duzych problemow ;)

Gość rozpustnica
...no ale tak szczerze brakuje mi wspolnych chwil z przyjaciolmi... mlodym w koncu sie ejst tylko raz... i to mnie boli ze czasu czasem nie mam za wiele...

Gość t6uuu
Mnie tez brakuje wspolnych chwil z przyjaciolmi. Ciezko pogodzic sie z tym,ze trzeba poswiecic czas na nauke i prace a nie spotkania z nimi

Gość tomussssh
Jakos godzimy choc jest ciezko...:((

Gość tghghhh
up up

Gość kie ka
ja mam akurat taką prace ze sie moge caly czas praktycznie uczyć ,na spotkania ze znajomymi też znajde czas ;)

Gość rozpustnica
ehhh... no chociaz mam nadzieje ze jakos mi to zaprocentuje w zyciu pozniej takie poswiecenie hihihi ;)

Gość ja nie odpoczywam
cos za cos ale dzieki temu stac mnie na utrzymanie auta... jestem na 4 i od 2 roku pracuje ..mialam nawet chwile ze wyrabialm ponad 200godz ale po 2 miesiacach wymieklam...po jakims czasie idzie sie przyzwyczaic do chronicznego zmeczenia

Gość 5677778
upup;)

Gość tyyuuuuuu
up;)