Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zranione serduszko

Prosze o Rade I Pomoc co Robic ze Zlamanym Serduszkiem

Polecane posty

Gość Zranione serduszko

Bylam z Chlopakiem 1,5 roku... znam go 2lata bardzo sie w nim zakochalam byl i jest moim zyciem Juz nie raz sie rozchodzilismy i schodzilismy... Wybaczylam mu zdrade klamstwa klutnie itd kiedys zostawil mnie dla innej po krotkim czasie wrocil wybaczylam mu... Ostatnio bylo nam jak w niebie ale pewnego dnia znow mnie zostawil dla innej to bylo 1,5miesiaca temu a ja nie daje juz sobie rady z tym wszystkim tak bardzo go kocham, zycie stracilo sens i zamiast z dnia na dzien byc coraz lepiej jest gorzej.... POMOCY!!!!

Gość olej go...
zdradza Cie i raz po raz zostawia dla innej ,nie bądz frajerką i miej swoją godność...

Gość eros29
Nic z tego dobrego nie będzie i szkoda mi ciebie.

Gość Zranione serduszko
Niewiem co Robic bo tak bardzo Go Kocham Mowil ze kocha a po raz kolejny zranił i Odszedl a Teraz Udaje ze mnie niema jakbym Nie istniala:(:(:(

Gość eros29
A widzisz. Teraz tak piszesz, że go kochasz i wybaczasz, ale jak ci przejdzie to znienawidzisz cały męski gatunek przez to. Lepiej to zakończ na dobre, żebyś już bardziej nie cierpiała. Troszkę też godności miej :)

Gość olej go...
Ty go nie kochasz tylko jestes uzalezniona od niego jak od narkotyku...uzalezniona od jego bycia w Twoim życiu...jak wiadomo z uzaleznienia mozna się wyleczyc...czas jest najlepszym lekarstwem...

Gość Zranione serduszko
Można Powiedziec ze tak jestem jeszcze przed ale stalo sie tak ze zrezygnowalam juz ze szkoly poprostu nie umiem juz myslec caly czas placze... :(:(:(:(:(

widocznie facet ma cie w dupie...wybacz ze tak prosto z mostu ale jak widac sama tego nie widzisz...traktuje cie jak poczekalnie...pogotowie seksualne...czy jak tam to nazwiesz...miej do siebie szacunek dziewczyno...zaslugujesz na kogos lepszego a nie na takiego kretyna...zajmij sie soba, wyjdz na ploty z kolezankami, potancz, pobaw sie...odpusc sobie dupka...spotkasz prawdziwa milosc gdy bedziesz sie tego najmniej spodziewac...

No właśnie.... I to jest błąd. Po pierwsze to on Cię robi w chuj:classic_cool: Po drugie, nie znajdziesz nigdy porządnego faceta, który potraktuję Cię jak człowieka, dopóki nie nauczysz się myśleć o sobie i pisać bez błędów:O Co będziesz robić bez szkoły? Biegać za tym dzieciakiem?:)

Gość Zranione serduszko
Godnosc?? Uzaleznienie moze i tak niewiem... wiem co czuje:( Nie odzywam sie do niego bo co probowalam zlewal mnie Mijajac mnie na ulicy udaje ze niezna mnie choc byl zemna tyle czasu... nie umiem sobie z tym poradzic :( ;(

Pewnie dlatego, że jeszcze obydwoje jesteście dziećmi:O Twoja dziecinność oraz niestety brak wykształcenia przebija się z każdego postu, który tutaj piszesz. Biorąc pod uwagę fakt, że mężczyźni dojrzewają kilka lat później, to wyobrażam sobie, jak on musi być dorosły...:P Niestety nikt Ci nic nie doradzi, bo w życiu tak jest, że każdy może liczyć tylko na siebie i tylko na swoją pomoc. Nikt inny się Tobą nie zajmie, jeżeli sama tego nie zrobisz. Albo jesteś twarda, albo musisz mieć twarda dupę. 🖐️

Gość Zranione serduszko
Nie jestem Dzieckiem... Brak Wyksztalcenia owszem skonczylam szkole... Uczylam sie Dalej lecz Zawalilam... mam Zamiar zaczac od nowa ale niewiem jak to wszystko sie potoczy...

Gość Zranione serduszko
Czy sobie poradze niewiem... Poprostu pytam o Rade co mam zrobic Ludzi Ktorym Cos takiego tez sie przydazylo... jak Mozna zapomniec o Osobie ktora bardzo sie kocha lecz bardzo zranila :(:(