Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowa koszula

rozwoe koszule

Polecane posty

Gość rozowa koszula

hej czy podoba wam sie gdy facet nosi rozowa koszule???

Gość zdecydowanie nie
śmieszy mnie to, że noworodkom i przedszkolakom płci męskiej większość mam nie kupuje różowych ubranek "bo to niemęskie". A kiedy przedszkolak osiąga wiek dorosły, to metroseksualny image zakłada, że wszystko co różowe jest cool :D Faktem jest, że trendy dyktują głównie panowie o odmiennej orientacji seksualnej, dobrze czujący się w różowych łaszkach, ale ja wolę facetów w mniej landrynkowych kolorach ;)

Gość szatynkaaaaaaaaaaa
nie podoba mi sie ;)

Gość rozowa koszula
jakies inne wypowiedzi???? nie chodzi o styl typu landryna. zalozmy ze facet ma taka prace ze cigle chodzi w garniturach i ma w szafie jedna bladorozowa koszule.nie to ze nosi obcisle sweterki itp.:)

Gość rozowa koszula
???!!!!

Gość rozowa koszula
a nie nie chodzi o konkretna osobe tylko taka moja znajmoa powiedzila ze rozowa koszula u facetow to spaczenie,os nienormalnego i obrzydliwego a mi sie to po prostu podoba i dlatego tak sie pytam was:)

Gość rozowa koszula
moze jeszcze ktos???

Gość nie wiem a chce wiedziec
rozowa koszula fujjjjj co za kicha, facet to facet a nie panienka!

Gość rozowa koszula
no wlasnie o to chodzi ze ona nie zna ani jednego facet ktory by nosila rozwa koszule i jeszcze powiedziala ze to sa pedalki ze nawet przeciez malych chlopcow ubiera sie w niebiski a dziewczynki w rozowy.......no coz czy facet jak ma rozowa koszule oznacza ze jest z nim cos nie tak albo ze jest innej orientacji seksualnej????? no moim zdaniem nie ale np. na szesciosobowa grupe kobiet dwie uwazaja ze rozowa koszula u faceta jest ok. a 4 pozostale uwazaj ze to spaczenie....z czego to wynika skoro zadn z nich nie zna kogos kto nosilby rozowa koszule???

Gość no bo facet w rozowej
koszuli kojarzy sie z ciotą a nie facetem. z reszta komus moze sie podobac a komus nie. ja widzialam kolesia na studniowce w rozowej, po prostu tandetnie wygladal.

Gość bzzzzyyyyyy
ktos jeszcze jakies opinie???

Gość rozowa koszula
ooo to mnie pocieszylas bo myslalam ze cos jest nie tak za mna:)

Gość aaa jaaa
pamietam ze jak mialam egzamin na prawo jazdy w lecie to jeden z egzamnatorow mial rozowa koszule, spodnie w kancik, i bez krawata byl, byl mlody, przystojny i bardzo fajnie wygladal, wcale nie jak metro