Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

jakie krzeselko do karmienia?

Polecane posty

kolorowa fajne jest to co pokazalas ja tez takie chcialam ale trafila mi sie okazja i kupilam uzywane baby ono troche inny model. One sa takie same wszystkie wiec na nic nie musisz zwracac uwagi. wszystkie maja regulacje oparcia i polozenia blatu i maja dopasowywana wysokosc do stolu i maja ceratkową tapicerke wiec sie latwo je wyciera no i kosz na zabawki... jeden pikus. Ogladalam w sklepie wieleeee i wszystko jedno i to samo!

Gość ekspettka
ja wybralabym takie normalne , tanie, drewniane, ktore mozna potem rozebrac i bedzie sluzylo dziecku jako jako stolik i osobno krzeselko

moja uwielbia krzeslo. przypinam ja pasami i sie w nim bawi... najfajniejsza zabawa to rzuucac zabawki z wysoka i patrzec jak spadają a mamusia podnosi i uklada na blacie :)

aa drewniane tez mam ale do niego dziecko musi umiec siedziec a powiem ci ze widzialam po moich kuzynach ze ten stolik i krzeselko dla starszego zupelnie sie nie sprawdzalo bo maluchy mialy w pokoiku mabelki z mammuta i niepotrzebny im byl jeszcez jeden stolik.

Gość ekspettka
a moj siostrzeniec ma 5 lat i to drewniane sluzy mu do tej pory, ma taki maly kacik do rysowania itp :)

Mam krzesełko Baby Ono:) Wygodne, funkcjonalne, bezpieczne, siedzisko duże, więc posłuży tez długo. Polecam z czystym sumieniem.

Nie polecam drewnianych. Moja kumpela miała i jest nie wygodne. Nie można dosunąć blatu do dziecka i dzidzia się normalnie ześlizguje i siedzi jak \"paragraf\";) Ja już 9 lat temu miałam takie plastikowe z regulowanym blatem i regulowaną wysokością. Jak dal mnie rewelacja. Tym razem też na pewno kupię. Polecam:)

Gość biala czekolada
ja ma drewniane jestem zadowolona

ja mam drewniane i jestem srednio zadowolona, gdyby mlody go nie dostal na chrzciny to kupilabym plastikowe np. baby ono mam szelki wiec dziecko mi nie wypadnie z niego, natomiast faktem jest ze czasem siedzi jak paragraf :O