Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie umiem

jak malować oczy?? pomocy

Polecane posty

Gość no bo nie umiem

zawsze jak naloze na powieki cien, to juz po godzinie robią sie jakies marzczenia, cien sie nie trzyma.. a cienie mam dobre. Podobno zanim sie pomaluje powieki trzeba je odtluscic zeby cien sie lepiej trzymal.. ja to zrobic? z gory dzieki za rady :)

Gość no bo nie umiem
up :)

Gość kobieta jednego....itd
Umyj twarz jak zwykle (jeśli masz delikatny tonik możesz przetrzeć powieki) i nałóż krem (na powieki tez). Poczekaj wa sie wchłonie. Nastepnie nałóż podkład (jeśli nie malujesz twarzy podkłądem to wklep odrobine tylko w powieki). Przypudruj je nastepnie i nałóż cien - ważne jest aby nie nakładac dużo cienia bo wówczas NAPEWNO sie zwałkuje. W tej kwestii sprawdza sie powiedzenie że dużo wcale nie znaczy lepiej. Można też pod właściwy cien nałożyć najpierw baze pod cienie. Na koniec ponownie lekko przypudruj powieke. Ja robie w ten sposób i cienie utrzymują mi sie bardzo długo:)

Gość kobieta jednego....itd
najlepiej wez marker i wtedy se maluj

Gość no bo nie umiem
dzieki ;):)

Gość caffe ruso
po pierwsze- kup baze:) inglot, vipera z tych tanszych, art deco, lumene z droższych. Ona odpowiednio zmatuje powierzchnie oka no i nie bedzie żadnej tłuścizny. po drugie- zwróc uwage na to czy napewno nakładasz cienie starannie i zawsze dobrze je rozcieraj.jesli uzywasz pedzelka to nabierz na niego cien a nastepnie lekko go strzepnij:P wykonuj duzo ruchów, jednak z mała ilościa cienia.