Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiewiorka2004

planujemy dzidzie

Polecane posty

zdecydowalismy ze chcemy miec dziecko i od razu zabralismy sie do roboty:) dni plodne wyliczyl mi kalkulator dni plodnych w internecie. jak myslicie jest to wiarygodne?? to pierwszy miesiac prob wiec nie wiem co bedzie:/ za tydzien mam miec okres i czekam z niecierpliwoscia. prosze o zdanie jak to jest z tymi kalkulatorami??ktoras z was probowala??

Gość kolezankaPofachu
kochanie w ciaze nie zachodzi sie tak łatwo wbrew pozorom ale moze Ty bedziesz miala to szczescie:) mysle ze nawewt jak a tydzien masz miec okres to i tak go bedziesz miala, nawet jak bedziesz w ciazy, poczekajcie miesiac i wtedy zobaczysz.

Gość jesli masz miesiaczki
regularne jak w zegarku to mniej wiecej bedzie sie zgadzalo. ale proponuje poczytac troche o objawach owulacji i dni plodnych..wtedy bedziesz sama wiedziala czy kalkulator mowi ci prawde...

Gość niestety ale dni płodnych
NIE OBLICZA SIĘ, a OBSERWUJE

Gość a.. psik
chyba Ci zle wyliczył skoro za tydzien masz dostac okres, bo owolacja jest jakies dwa tygodnie przed okresem

owulacja jest zazwyczaj 14 dni przed miesiaczką najlepiej obserwowac śluz i po tym sprawdzac kiedy dni plodne. a jak chcesz tak mniej wiecej to w polowie cyklu tak mniej wiecej sa plodne :)

Gość tymi obliczeniami
mozna sobie tylko wszystko popsuc, po co ci to skoro dopiero zaczynacie starania??sexik regularnie gdzies co 2-3 dni i jak bys nie liczyla w dni plodne sie wbijecie...moim zdaniem przez pierwsze 2-3 miesiace mozna sobie wyliczenia darowac:O

szkoda ze testy nie dzialaja szybciej:/ chociaz wiem ze to i tak malo prawdopodobne zeby udalo sie za pierwszym razem:/ bola mnie sutki ale wydaje mi sie ze to od myslenia o tym wszystkim:/ z tym faktem ze przed okresem nigdy mnie nie bolaly:/ ale coz pozyjemy zobaczymy:) dziekuje za wskazowki:)

problem w tym ze moj maz jest czesto bardzo zmeczony po pracy i seksik co 2 dni nie bardzo mu sie podoba chociaz bardzo chce dziecka stad te obliczenia:/

wiewióreczko nie trzeba wcale co 2 dni trzeba raz a w odpowiednim momencie! zycze wam powodzenia :)

Gość niestety MaMani
ale "raz a dobrze" to można tylko wtedy, gdy wie sie w 100%, że ma się owulację

hmm nie koniecznie- plemniki zyja 5 dni :) trzeba miec szczescie i tyle a jak sie ktos nakreca i robic cos na sile to nie wyjdzie! no chyba ze ktos ma ochote 2 razy dziennie i robi to dla przyjemnosci- to inna sprawa :)