Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandy_moore

Czy szerokie biodra wpływają na doznania podczas seksu?

Polecane posty

Słyszałam, że dzieki szerokim biodrom będzie mniejszy ból przy rodzeniu. Ale czy to prawda, że przez to doznania zarówno parntera jak i partnerki są mniejsze? :/

Gość gfdsf
raczej wieksze

Im szersze biodra tym lepiej. Doznania są bardzo duże przy szerokich biodrach i wąskiej talii, szczególnie w pozycji od tyłu. A porody rzeczywiście przebiegają lepiej u dziewczyn mające szerokie biodra.

Im szersze biodra tym lepiej. Doznania są bardzo duże przy szerokich biodrach i wąskiej talii, szczególnie w pozycji od tyłu. A porody rzeczywiście przebiegają lepiej u dziewczyn mające szerokie biodra.

Gość SYSUNIA_22
a ja wcale nie ma bioder :(

Gość mogę się mylić
Ja mam szerokie biodra, duże wcięcie w talii, a kilka pierwszych stosunków sprawiło mi potworny ból, rodziłam przez 30 h w ogromnych bólach. To chyba nie od bioder zależy.

Gość przygoda_
Rozmiary miednicy kostnej sa praktycznie takie same u kżdej kobiety, wahania ok. 1 cm. Wyjątkiem sa deformacje i inne takie. Oceniana wzrokowo szerokośc zależy raczej od ilości tłuszczu wiec na poród czy seks to nie wpływa specjalnie.

Gość niekoniecznie
mam chuda kumpele z ogromnym tylkiem...taka budowa..tak czy siak ginekolog tez mi mowil,ze to nie o szerokosc bioder chodzi,ale o szerokosc tego..no...tego otworu w biodrach,ktory podtrzymuje te pochwy itd..