Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda w oczy wywalona

Jedna z głównych przyczyn samotności kobiet !

Polecane posty

a mi się wydawało, że autorowi chodzi wyłącznie o makijaż zresztą nieważne :) może źle zrozumiałem zabawne ale żadna z tych 5 rzeczy nie jest dla mnie możliwa :D i to jest całkiem zabawne... albo i nie :O wszystko przez mój charakter 💤

Gość vale tudo
Dobra to ja zaczne... 1 Wzrostu nie zmienisz, u kobiet to bardzo marginaly wyznacznik atrakcyjnosci porpostu faceci na wzrost nie patrza... U facetow iwadomo jak jest niski to ma przegwizdane 2 Zbudowanie masy meisniowej jest sto razy trudniejsze niz poprostu bycie szczuplym..... 3 Sklepow z ciuchami dla facetow jest dziesiec razy mnie a ceny dwa razy wyzsze...jak ciuchy obcisle to mowicie ze pedalskie, ciezko dobrac takie uniwersalne 4 Znam wiele kobiet ktorym naturalny kolor wlosow nie pasuje i przez cale zycie sa np farbowanymi brunetkami... facet nie ma takiego wyboru bo farbowany jeszcze smiesniejszy...nie od dzis wiadomo ze blondyni czy rudzi podobaja sie o wiele mniej 5 Kremy dla facetow maja astronomiczne ceny i brak zamiennikow sa dwie tylk oz niskiej półki ale o mizernej jakosci....leczenie tradziku u facetow jest o wiele trudniejsze, grubsza skora, wiecej gruczolow lojowych, codzienne podraznienia zwiazane z goleniem, zapalenia mieszkow wlosowych itd 6 Powiedzmy ze facet jest w trakcie leczenia i ma blado rozowa cere....kobieta zrobi sobie makijaz i po klopocie...facet jest skazany na straszenie

1 \"Wzrostu nie zmienisz\". Wiadomo, ale wzrost jest wazny tylko dla wysokich kobiet tzn nie chca byc wieksze od partnera. W nasyzm kraju jets jednka przewaga nizszych kobiet, ktore nie beda wymagaly, by partner mial 1,85 m, a jedynie nie byl od nich znacznie nizszy. Chociaz Tom Cruise ma ladna, wyzsza zone, ktorej wyraznie to nie przeszkasza. Wazne, by facet sam dobrze czul sie w swojej skorze. 2 \"Zbudowanie masy meisniowej jest sto razy trudniejsze niz poprostu bycie szczuplym...\" Nie rozumiem? Normalny, aktywny facet, ktrych chodzi na basen albo gra z kumplami w noge naprawde nie musi specjalnie \"budowac\" masy, wystarczy, ze robi to regularnie 3 \"Sklepow z ciuchami dla facetow jest dziesiec razy mnie a ceny dwa razy wyzsze...\" Hallo?? gdzie mieszkasz? wiekszosc sklepow dla mlodych ludzi ma dwa dzialy, damski i meski. H&M, Reserved, Cropp Town, C&A, Top Secret itd Przejdz sie po najblizszej galerii handlowej i rozejrzyj. A i ceny nie sa zabojcze. 4 \"Facet nie ma takiego wyboru bo farbowany jeszcze smiesniejszy...nie od dzis wiadomo ze blondyni czy rudzi podobaja sie o wiele mniej\" Sa faceci, ktorzy lekko farbuja wlosy (oczywiscie bez przesady). Osobiscie podobaja mi sie blondyni (wielu dziewczynom rowniez). Jesli masz inny kolor wlosow niz chcialbys miec, zrob sobie fajna fryzure i po prostu to olej. Powtarzam, wyglad nie jest najwazniejszy. 5 \"Kremy dla facetow maja astronomiczne ceny i brak zamiennikow sa dwie tylk oz niskiej półki ale o mizernej jakosci....\" NIEPRAWDA. Niedawno chocby Nivea czy Loreal wypuscil serie dla mezczyzn po przesyepnych cenach. 6 \"Powiedzmy ze facet jest w trakcie leczenia i ma blado rozowa cere....kobieta zrobi sobie makijaz i po klopocie...facet jest skazany na straszenie\" No i co z tego? kobiety tez czasem nie moga polozyc makijazu na skore, maja choroby paznokci, wypadaj im wlosy itd. Tak jak wpsomnialam, najwazniejsze jest, jak facet czuje sie w swojej skorze. jesli sie akceptuje, potrafi zaakceptowac innych ludzi, lubi swiat i siebie, to juz jest 3/4 sukcesu. Majac do wyboru srednio zadbanego goscia, ktory ma poczucie humoru, jest zabawny, towarzyski, odwazny, lubie siebie, ale nie przejmuje sie zanadto swoim wygladem oraz wysmuskanego pieknego nudziarza, ktory ma super klate, kaloryfer na brzuchu, piekna cere i jest nudny jak galareta, wiecznie narzeka, msyli, ze jest pepkiem swiata i stwarza sobie sztuczne problemy, wybieram tego pierwszego. Nad wygladem zawsze mozna popracowac, charakter zmienic ciezko. :)