Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi prosze

Bardzo wysuszona twarz...czego użyć???

Polecane posty

Gość pomóżcie mi prosze

Ostatnio ms mocno wysuszoną twarz,schodzi mi skóra i bardzo piecze,smarowalam kremami nawilżającymi ale nic nie pomogło. Czego mam uzyć? Jaki krem???

Gość miod
smaruj twarz miodem i zmywaj po15 minutkach :)

Gość pomóżcie mi prosze
Miód odpada bo niestety jak robiłam z niego aseczki to mnie uczylał :-( Nivea soft uzywam ale jest dla mnie za słaby. A ile kosztuje to masło? i gdzie go moge kupic?

Gość JA TEZ WYSUSZYLAM SOBIE SKORE
bo głupia używałam garnier czysta skóra :o fakt...matuje świetnie, ale po 2 tygodniach moja skóra łuszczyła się (najgorzej było z nosem, świecił się jak nie wiem co to smarowałam tym kremem nawet 4 razy dziennie, nie maluje się więc to był mój "puder matujący"...a prawda była taka, ze nos byl tak suchy, ze wytwarzal od gromu sebum ochronego).... ja osobiscie wyszlam z tego takim sposobem - przez 3 dni gruba warstwa jakiegos kremu nawilzajacego przed snem (chyba z bielendy z kasztana, nie pamietam lezal na garderobie to bralam:P)...pozniej ostry peeling kawowy + codzinennie rano i wieczorem loreal happy derm (ja mam zel-krem, ale radzilabym jednak krem...kosztuje kolo 20zl, ale ja kupilam w auchanie za 15zl)+co drugi dzien maseczka soraya z efektem mikrodebrazji (czy jakos tak), bo od garniera nabawilam sie etz zaskornikow. dojscie skory do siebie kompletnie zajelo mi jakies 10dni.

Gość JA TEZ WYSUSZYLAM SOBIE SKORE
aha...skora doszla do siebie z nawizeniem, zaskorniki mecze dalej 😭

Gość LUtka78
Nie trzeba się męczyć, bardzo dobrze w przypadku przesuszonej i podrażnionej skóry daje stosowanie kremu Keranorm. Można go jednak kupić wylącznie w aptece, bo jest dermokosmetykiem. Wyraźne efekty widoczne są już po tygodniu stosowania.

Gość Luntek91
Ja stosuje kremu nanobase, dermokosmetyk, do nabycia w aptece. Nawilza i dziala przeciwzmarszczkowo Pozdrawiam

Gość M_Butterfly
Ja stosuje "Happy per aqua" Flos Lek. Doskonale nawilża, wygładza i działa przeciwzmarszczkowo.Świetnie działa maseczka z tej serii.

Gość hkhkhf
masło karite zapycha strasznie