Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lidasek

Jak opanowac???

Polecane posty

Witam!Mam powazny problem....Mam faceta, jestem z nim 3 lata i jestem chorobliwie zazdrosna o niego. Jak zobacze u niego w telefonie smsa od jakiejs kolezanki to szlak mnie trafia!Od razu mi sie cisnienie podnosi, placze, zrywam z nim, przeklinam a potem go przepraszam i tak w kolko. Wlasnie przed chwila wpadlam w szal bo za szybko ode mnie pojechal a ja nie potrafie tego zrozumiec, wpienia mnie to jak nie dzwoni do mnie przez pol dnia albo nie pisze, ze slucha sie za bardzo swoich rodzicow( oni sa przeciwko mnie), ze mowi zdrobniale do swojej siostry- kurwy (doslownie), ktora jest rowniez przeciwko mnie i kabluje na mnie non stop...Na prawde nie mam pojecia co robic:( Jak mam atak nerwowki to nie panuje nad slowami i czynami..jak opanowac moje nerwy??Pomozcie:(

chorobliwa zazdrość jeszcze nikomu na dobre nie wyszła

Gość pannna.mądralińska
jak Cię wkurza to, co ma w telefonie, to mu do niego nie zaglądaj :P a serio, to radziłabym się zastanowić, co w TOBIE to powoduje, bo to chyb a jest związane bardziej z Tobą niż z nim. może skorzystasz z pomocy psychologa?

Gość pannna.mądralińska
a jak będziesz miała grypę, to też nie będziesz miała odwagi iść do lekarza? czego się boisz w spotkaniu z psychologiem? taka osoba mogłaby pomóc Ci poukładać sobie w głowie co nieco

Gość Pscółka_7896
skoro z nim jestes musisz mu zaufać-jeśli cię kocha to stanie za toba. przeciez szczerość i zaufanie to chyba podstawa zwiazku. troche to bez sesnu ze tak caly czas z nim zrywasz, ja na jego miejscu bym cię rzucla, bez obrazy.

Gość Pscółka_7896
poprostu wyluzyj, z siostra Cię nie zdradzi, a koleżanką. Ty kolegów nie masz? Pomyśl jak Ciebie by to wpienialo, jakby się tak zachowywał jak Ty, Przez zazdrosc często się zwiążki rozpadają..

Gość jakoś wcale
mnie nie dziwi, że wszyscy sa przeciw Tobie...aż dziw, że ten facet jeszcze z toba jest...

Gość Pscółka_7896
jakis wytrzymały musi być ten facet..

Gość miłośc.....
to wolnośc. Tylko wtedy ma sens gdy ktos jest z nami, bo chce....a nie dlatego, że musi, że boi się itd. Kontrolowanie nic nie da. Jak ktoś chce z nami byc, to będzie, jeśli nie, zawsze znajdzie sposób by odejśc, lub zdradzić. a powiedz mi, co Cię w tym na co się złościsz przeraża NAJBARDZIEJ???

kup sobie melise, i pij, albo kup w tabletkach i łykaj zajmij się czymś. żebyś nie musiała mieć bezsensownych myśli. masz jakieś zainteresowania poza \"umilaniem\" jego życia doszukując się ciągle oznak potencjalnej zdrady??????????? facet takiego kieratu długo nie wytrzyma. jeśli wytrzymał 3 lata, to należy mu sie order, i może weź pod uwagę to, że skoro wytrzymuje twoje odpały, to może naprawdę cię kocha ? I nie chce kogoś innego ? i nie grzeb w telefonie, bo to poniżej godności... twojej i jego